НовиниКриміналСмілянські поліцейські затримали чоловіка, який вбив матір

Смілянські поліцейські затримали чоловіка, який вбив матір

-

- Advertisment -
Трагедія сталася у селі Ротмистрівка Смілянського району: син зарізав свою матір. Про це повідомляє Поліція Черкаської області.
Чоловік завдав жінці шістнадцять колотих ран та пішов з дому. Його затримали. Слідчі розслідують кримінальне провадження.
До поліції Смілянщини, 22 серпня, близько 20:00 години, звернулися жителі села Ротмистрівка. Вони повідомили, що на подвір’ї біля будинку лежить закривавлена сусідка і не подає ознак життя.
Поліцейські виявили на тілі жінки сліди насильницької смерті: 16 колотих ран на голові, животі та спині. За фактом убивства одразу відкрили кримінальне провадження. З місця події вилучили речові докази.
Правоохоронці з’ясували, що до вбивства 56-річної жінки причетний її 37-річний син. У сварці він багато разів ударив матір гострим предметом, від яких вона померла на місці.
Після скоєного чоловік пішов з дому. Згодом його знайшли і затримали поліцейські. Відомо, що чоловік перебував на обліку у лікаря-психіатра та проходив лікування у спеціалізованому закладі. Жінка за добу до трагедії забрала сина додому.
Слідчі за процесуального керівництва Смілянської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.Слідство триває.
Читайте також:

у Черкасах на вулиці знайшли три гранати

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Звенигородщини стріляв у кота – на нього відкрили кримінальну справу

Поліція Звенигородщини відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною. Про це пише Поліція Черкащини. Житель села Стеблів із...

Депутат розповів про свою мрію: хоче створити у Черкасах приватний музей книг

Приватний музей книг мріє створити у Черкасах депутат Черкаської міської ради Нарек Казарян. Про це він написав на своїй...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x