НовиниЧеркащинаНа Золотоніщині повалене дерево перекрило дорогу (ФОТОФАКТ)

На Золотоніщині повалене дерево перекрило дорогу (ФОТОФАКТ)

-

- Advertisment -

У Золотоніському районі Черкаської області рятувальники ліквідували наслідки негоди. Повалене негодою дерево перекрило проїзд автомобілів. Про це повідомляє пресслужба Управління ДСНС у Черкаській області.

16 серпня на автошляху поблизу сіл Деньги та Благодатне рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини звільнили від повалених дерев проїжджу частину дороги.

Черкаський Гідрометцентр на завтра прогнозує продовження активності сьогоднішнього циклону. Очікуються дощі, тумани. Під час грози, якщо ви перебуваєте вдома, зачиніть усі вікна та двері. У приміщенні не повинно бути протягу, що, як магніт, притягує кульову блискавку. Тримайтеся подалі від електроприладів, антен, проводів – всі вони притягують розряд.

У Гідрометцентрі радять: якщо ви перебуваєте на вулиці, уникайте високих дерев, металевих парканів, стін, біля яких ростуть дерева. Якщо ви опинилися в лісі, не ховайтеся від грози на узвишші. Ховатися під одиноким високим деревом небезпечно для життя. Ні в якому разі не бігайте й не плавайте.

Як повідомляла раніше vikka.ua, 

На Черкащині встановлюють наданий Чехією міст

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x