НовиниЧеркащинаЧеркащанка створює картини й частину заробленого передає для ЗСУ

Черкащанка створює картини й частину заробленого передає для ЗСУ

-

- Advertisment -

Художниця зі Звенигородки Наталія Резніченко, мама двох малюків, пише картини, продає їх і частину виручених коштів (здебільшого 50%) віддає на потреби ЗСУ. Про це пише видання “Вісті Черкащини”.

Про себе жінка розповідає: «Пишу картини, коли діти сплять або коли чоловік має вільний від роботи час, щоб їх бавити. Вночі приходять різні ідеї. Я люблю зображувати в своїх картинах українські традиції, особливо вишиванки та віночки. Кожна україночка на моєму полотні для мене уособлює Україну».

Останнє своє полотно – «Захисниця» (70х50 см, акрил) Наталія присвятила героїчній боротьбі українців за волю й незалежність рідної землі. Наразі воно в продажу, коштує 10 тисяч гривень.

«На створення картини «Захисниця» мене надихнула моя мама, подала ідею, описала образ захисниці зі своєї уяви, вона ніколи не писала картини, і ось так я втілила її уявний образ на полотні», – каже мисткиня.

Наталя живе в Звенигородці. Викладала в Уманській дитячій художній школі. Наразі перебуває в декретній відпустці, виховує 4-річного сина й півторарічну доньку.

Малювати жінка любила з дитинства, відвідувала художню школу, згодом закінчила факультет мистецтв Уманського педуніверситету.

Бере активну участь у художніх проєктах, виставках, конкурсах (Умань, Київ, Іспанія). Захоплюється аквареллю та акрилом. Пише картини також олійними фарбами та пастеллю.

Улюблений жанр художниці – портрет. «Люблю писати портрети, напевне, найбільше я люблю писати саме портрети, передавати позитивні емоції на картині», – каже.

Із доробком художниці можна ознайомитись на її сторінці у фейсбуці. Щоб придбати картину, звертайтесь за номером 068-5290-643. Частина коштів з продажу буде перерахована ЗСУ.

Читайте також: «Укрпошта» шукає автора ескізу для нової патріотичної марки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Платформу під Черкасами хочуть перейменувати на честь острова, де загинули люди

Залізничну платформу, що розташована на дамбі біля Черкас, хочуть перейменувати. Тож замість нинішньої назви 884 км вона може називатися...

Колишньому голові села на Черкащині просять присвоїти звання Героя

Нині триває збір підписів під петицією про присвоєння звання Героя України Степану Педченку. Свого часу він був головою села...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x