НовиниЧеркащинаІгор Табурець: на Черкащині вже понад 108 тисяч переселенців

Ігор Табурець: на Черкащині вже понад 108 тисяч переселенців

-

- Advertisment -

Сьогодні Ігор Табурець провів зустріч із представниками UNHCR Ukraine – Aгентства ООН у справах біженців в Україні. Про це керівник Черкаської ОВА Ігор Табурець повідомляє на своїй сторінці.

Ця організація готова допомагати коштами найбільш вразливим категоріям вимушених переселенців, із ремонтом приміщень їхнього компактного проживання, надавати правову допомогу тощо. Під час зустрічі домовились напрацювати конкретний план подальшої взаємодії.

t.me/cherkaskaODA

«На сьогодні на Черкащині вже понад 108 тисяч переселенців. І ця цифра зростає з кожним днем. Область перестала бути просто транзитною для вимушених переселенців – тут вони знаходять прихисток. Ми допомагаємо з поселенням і рештою необхідного» – зазначає Ігор Табурець.

Окрім того, Черкащина – учасниця державної програми з будівництва житла для переселенців. Зокрема, в обласному центрі планують звести новий мікрорайон із будинками на 100 тис. кв м.

Читайте також:

У Черкасах на ПЗР планують будівництво житла для переселенців

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин став найкращим спортсменом місяця в Україні

Черкащанин Ілля Ковтун став найкращим спортсменом квітня 2024 року на рівні України. Про це повідомляє відділення НОК України в...

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x