Online TV
КориснеЧизкейк без випікання з курагою та апельсинами: найпростіший рецепт

Чизкейк без випікання з курагою та апельсинами: найпростіший рецепт

Вівсянка, грецькі горіхи, курага і цитрусові – топ продуктів для дітей. Якщо поєднати правильно ці інгредієнти, можна отримати найсмачніший чизкейк.

чизкейк

Інгредієнти для основи:

  1. Вівсянка – 4 ст. л.
  2. Грецькі горіхи – 100 г
  3. Курага – 100 г
  4. Кероб – 1 ст. л.

Інгредієнти для сирної маси:

  1. Вершки 33% – 500 мл
  2. Крем-сир – 300 г
  3. Кероб – 3 ст. л.
  4. Желатин – 30 г (2 упаковки)
  5. Банани – 2 шт. великих
  6. Апельсини – 3 шт.
  7. Вода – 120
  8. Ванільний екстракт натуральний – 5 крап.

Приготування основи під чизкейк:

  1. Вівсянку і горіхи промити та просушити. Кинути на сковорідку, щоб просушились і легко підсмажились.
  2. Курагу промити і залити окропом на 30 хв.
  3. Вівсянку і горіхи зблендерувати. Додати курагу і кероб. Ще раз зблендерувати.
  4. Взяти кондитерське кільце діаметром 18 см. Низ закрити фольгою. А всередину кільця вкласти ацетатну або харчову плівку, щоб торт потім легко відокремився.
  5. Отриману масу викласти на низ кільця. Сховати в холодильник на 2 години.

чизкейк

Приготування сирної маси:

  1. Вершки на 30 хв поставити в морозильну камеру.
  2. З банана зробити пюре, перемішати з крем-сиром.
  3. 2 упаковки желатину розділити на 3 частини. Одна – для шоколадного шару, друга – для вершкового, третя – для апельсинового. 1/3 желатину залити водою.
  4. Холодні вершки взбити до твердих піків, частинами добавляти крем-сир із бананом і далі продовжувати взбивати. Додати ванільний екстракт. Перемішати.
  5. Отриману сирну масу розділити на 2 частини.
  6. До однієї частини додати 3 ст. л. керобу (найкраще просіяти через сито) і добре розмішати.
  7. Желатин, що набух, нагріти на плиті. Варто помішувати до повного розчинення. Не доводити до закипання. Рідину перелити через сито в шоколадно-сирну масу. Добре розмішати.
  8. Залити перший шар у кондитерське кільце. Поставити на 1-2 години в холодильник до застигання.
  9. Залити другу порцію желатину водою. Нагріти і розчинити, перелити через сито в вершкову масу, розмішати. Залити поверх шоколадного шару.

Читайте також: зігріваємось глінтвейном: оригінальні рецепти відомих кухарів

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

Розтрата коштів: керівництво однієї з установ ДКВС Черкащини викрито у зловживаннях

Керівництво однієї з установ Державної кримінально-виконавчої служби Черкаської області викрили у розтраті коштів. За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури...

Забруднення повітря в Черкасах: де і які речовини перевищили норму

Фахівці Черкаського обласного центру з гідрометеорології наголошують: стан забрудненого атмосферного повітря в Черкасах потребує підвищеної уваги з боку містян,...

Цікаве:

Прості поради черкащанам, що врятують ваші кімнатні рослини

Зима відчутно змінює умови в наших домівках, і це...

П’ять сортів картоплі, що “провалили” сезон-2025 у центральних областях: результати дегустації

Не всі сорти картоплі демонструють гарну врожайність, багато з...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

Підключення до трансляції ВІККА...
Перевірка доступності потоку

Трансляція недоступна

Наразі пряма трансляція не ведеться. Спробуйте пізніше.

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x