НовиниЧеркасиМер Черкас: «На те і щука в річці, щоб...

Мер Черкас: «На те і щука в річці, щоб карась не дрімав»

-

- Advertisment -

Усім керівникам комунальних підприємств Черкас розіслані нові контракти, в яких вказані інші оклади оплати праці, ніж були до цього. Про це міський голова Черкас Анатолій Бондаренко повідомив під час прямого ефіру в програмі «Четверта влада» з Ольгою Мальованою, яка щосереди виходить на телеканалі «ВІККА».

 

Нагадаємо, що торік сайт vikka.ua оприлюднив заробітні плати керівників комунальних підприємств Черкас. У середньому у місяць директори КП заробляли від 50 до 90 тис. грн. Це викликало суспільний резонанс.

«Керівники комунальних підприємств після Нового Року отримали нові контракти, де виписані інші оклади праці. Деякі директори  зрозуміли, що вони мають отримувати достойну, але не захмарну зарплату. Ми будемо дивитися на те, як працює підприємство. Якщо збиткове і ми дотуватимемо його з бюджету, то у директора не повинна бути велика зарплатня», – зазначив міський голова.

На зауваження ведучої, скільки у Черкасах збиткових комунальних підприємств, Анатолій Бондаренко відповів, що майже всі.

«Керівники КП спочатку обурилися, мовляв, як-так, міський голова втручається в їхню діяльність. Але я скажу: на те і щука в річці, щоб карась не дрімав. Директори підприємств призначаються, а мене обирають. Тому коли не вивозят сміття, то жителі питають з міського голови, а не із керівника комунального підприємства», – зазначив Анатолій Бондаренко.

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Комунальники Черкас готують пляжі до літнього сезону

Комунальники активно працюють над відновленням та покращенням пляжів до літнього сезону. Про це повідомили у пресслужбі КП "Благоустрій". Вони відновлюють...

5 ветеранів з Черкащини залучать в громади майже 7 млн грн

5 ветеранських бізнесів з Черкащини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x