НовиниЧеркащинаДощі та тумани: погода на Черкащині впродовж робочого тижня

Дощі та тумани: погода на Черкащині впродовж робочого тижня

-

- Advertisment -

Впродовж робочого тижня на Черкащині утримається погода з дощами та тумани. Про це інформує на своїй фейсбук-сторінці директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань.

Глибока багатоцентрова циклонічна депресія, один за одним надсилає до нашого регіону циклонічні вихори. Сьогодні Черкащина у зоні теплого атмосферного фронту. На фоні невеликих дощів температура повітря підвищується.

У вівторок температура вночі 2-4º тепла, вдень 7-9º тепла. Інтенсивність опадів збільшиться. Надходження хвиль тепла провокуватиме утворення туманів, з видимістю 200-500 м.

У середу атмосферний фронт відкриє доступ холодному повітрю, температура повітря знизиться і впродовж доби утримається у межах +4..-1º, а в четвер температура продовжить знижуватися: 1-6º морозу, вдень +2..-3º. До дощів приєднаються мокрий сніг та сніг і навіть льодяний дощ і звичайно при такій синоптичній ситуації прогнозуємо ожеледь та на дорогах ожеледицю

З огляду на це, учасникам дорожнього руху слід пам’ятати, що через тумани та зимові опади небезпечними стають дороги і тротуари, зростає загроза виникнення дорожньо-транспортних пригод, а також зростає кількість травмованих людей. У цей період року слід бути особливо уважними та обережними.

Оскільки, атмосфера динамічна, погода мінлива, тому у п’ятницю чекаємо перерву в опадах. Температура вночі 0-5º морозу, вдень 1-6º тепла.

Найближчі вихідні – «теплий стрибок». Температурний фон підвищиться на 3-5º. І впродовж доби утримається в межах 3-8º тепла.

За попередніми оцінками, зимового режиму погоди, з усіма його атрибутами не прогнозуємо ще два тижні.

Як повідомляла vikka.ua, у Черкасах на перехресті не розминулися два легковики.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані водійка Lexus сплутала педалі та знесла паркан

Водійка автомобіля Lexus не впоралася з керуванням, в результаті чого зіткнулася з металевим парканом. Про це повідомляє Уманське районне...

Тальнівська громада на війні втратила 54-річного захисника

На російсько-українській війні обірвалося життя захисника Віктора Валерійовича Курасова. Про це повідомляє пресслужба Тальнівської міської територіальної громади. Сьогодні, 29 квітня,...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x