НовиниЧеркасиМавпи на виїзді поступаються «Київ-Баскету»

Мавпи на виїзді поступаються «Київ-Баскету»

-

- Advertisment -

Складна виїзна гра в другому колі Суперліги Windrose. У Києві Черкаські Мавпи не зуміли поборотися за перемогу у матчі з Київ-Баскетом. Господарі домінували протягом усього матчу і завдали поразки черкасцям. Про це повідомляє пресслужба БК Черкаські Мавпи.

mavpabasket.com

Старт гри максимально невдалий для Черкаських Мавп. Підопічні Максима Міхельсона чотири хвилини не могли набрати очки і пропустили ривок від суперника – 13:1. Кияни домінували в першу чергу на шитах, Дмитро Скапінцев збирав відскоки у трисекундній зоні гостей, що дозволяло команді мати очки другого шансу. Погасити цей ривок черкасцям ніяк не вдавалося, так Київ-Баскет виграв першу чверть із розгромною різницею – 26:7.

Тенденція залишилася і в другій чверті, коли господарі відірвалися на 30-очкову відстань. Завдяки грандіозній перевазі на підбирннях Київ-Баскет відчув впевненість і в інших лініях. Так, величезну перевагу у 27 очок команда забезпечила собі після двох чвертей.

За такого розриву в рахунку емоцій у матчі практично не було. У середині чверті Черкаські Мавпи зуміли скоротити до 22-ох очок, але для реального камбеку цього абсолютно не вистачало, до того ж, Київ-Баскет відповідав своїми влучними атаками і тримав величезний гандикап. Четверта чверть виявилася лише формальністю. У підсумку Київ-Баскет здобув переконливу перемогу.

Київ-Баскет – Черкаські Мавпи – 97:56 (26:7, 25:17, 20:19, 26:13)
КБ: 
Вудсон – 14+8 підб, 4 пер; Кеффі – 0+3 підб; Войналович – 2; Вашингтон – 15+9 підб; Скапінцев – 13+14  підб, 3 пер – старт; Гаррет – 18+6 підб; Томсон – 13+7 пер; Анікієнко – 12+7 підб; Тиртишник – 10+3 підб.

ЧМ: Кольченко – 7; Ткаченко – 1+3 пер; Дугат – 10+3 підб, 2 пер; Конате – 4+3 підб; Максвелл – 16+6 підб – старт; Приймак – 10+4 підб; Хемілтон – 8+3 підб, 2 пер.

Наступний матч Мавпи проведуть 4 грудня проти Тернополя. Гра стартує о 16:00.

А вдома Мавпи зіграють вже 9 грудня проти Запоріжжя і 11 грудня проти Прометея. Квитки у продажу ТУТ!!!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Черкаські піротехніки розміновують деокуповані території (ВІДЕО) 

Черкаські піротехніки продовжують розміновувати деокуповані території Херсонської та Миколаївської областей від вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляють на сторінці Обласного...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x