Online TV
КориснеВечеряємо: хек під соусом від Сергія Сухіна

Вечеряємо: хек під соусом від Сергія Сухіна

Заступник директора підприємства «Гладкий» Сергій Сухін поділився смачним і недорогим рецептом приготування хеку. Все просто, смачно і не дорого, зазначив він. По часу займає не більше 30 хвилин.

Інгредієнти:

Хек – 2-3 штуки

Кукурудзяний крохмал – 200 гр

Сіль за смаком, під час маринування

Спосіб приготування:

Хек порізати на шматочки, маринувати у соусі протягом 5 хвилин.

Посипати кукурудзяним крахмалом і на розігріту  сковороду з кукурудзяною олією викласти хек.

Обсмажуємо з кожного боку до рум’яної скоринки на середньому вогні

Подаємо з любов’ю

Насолоджуємося

У попередньому дописі сайт vikka.ua розповідав про рецепт грузинського хачапурі від олега Скалька

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

Кулеметник, який збив шахед в небі над Черкащиною, проходив навчання на тренажері

Кулеметник однієї із мобільних вогневих груп ДФТГ, який збив шахід в небі над Черкащиною, проходив навчання на тренажері. Про...

Встановлення інтелектуальних лічильників у черкащан: що потрібно знати споживачеві

Оператори системи розподілу (ОСР) у межах затверджених інвестиційних програм здійснюють встановлення інтелектуальних (смарт-) лічильників та впровадження автоматизованих систем комерційного...

Цікаве:

Порівняння технологій енергонезалежності та поради для власників приватних осель

Розглянемо основні рішення, які вже використовуються українськими домогосподарствами. Акумуляторні системи Інверторно-акумуляторні...

Прості поради черкащанам, що врятують ваші кімнатні рослини

Зима відчутно змінює умови в наших домівках, і це...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

Підключення до трансляції ВІККА...
Перевірка доступності потоку

Трансляція недоступна

Наразі пряма трансляція не ведеться. Спробуйте пізніше.

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x