Online TV
КориснеВечеряємо: хек під соусом від Сергія Сухіна

Вечеряємо: хек під соусом від Сергія Сухіна

Заступник директора підприємства «Гладкий» Сергій Сухін поділився смачним і недорогим рецептом приготування хеку. Все просто, смачно і не дорого, зазначив він. По часу займає не більше 30 хвилин.

Інгредієнти:

Хек – 2-3 штуки

Кукурудзяний крохмал – 200 гр

Сіль за смаком, під час маринування

Спосіб приготування:

Хек порізати на шматочки, маринувати у соусі протягом 5 хвилин.

Посипати кукурудзяним крахмалом і на розігріту  сковороду з кукурудзяною олією викласти хек.

Обсмажуємо з кожного боку до рум’яної скоринки на середньому вогні

Подаємо з любов’ю

Насолоджуємося

У попередньому дописі сайт vikka.ua розповідав про рецепт грузинського хачапурі від олега Скалька

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

У Корсунській громаді на Черкащині почали опалювальний сезон

Опалювальний сезон 2025–2026 років у Корсунь-Шевченківській громаді розпочато за планом. Про це повідомив в.о. міського голови Корсунь-Шевченківського Віталій Мацюк. На...

На Черкащині судитимуть посадовця за службову недбалість

На Золотоніщині судитимуть посадовця сільради, який через службову недбалість завдав громаді збитків на 500 тисяч гривень. Про це повідомляє...

Цікаве:

Як правильно вибрати жіночі ботфорти для різних випадків

Жіночі ботфорти вже давно стали незамінною частиною гардероба сучасної...

Свіжі продукти із Восторг зі зручною доставкою від Zakaz

Осінь — найкращий час повернути на кухню яскраві смаки:...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x