УкраїнаРада прийняла законопроект, який забороняє дискримінацію в рекламі

Рада прийняла законопроект, який забороняє дискримінацію в рекламі

-

- Advertisment -

Верховна Рада у другому читанні ухвалила законопроєкт 3427 «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу», який запроваджує відповідальність за дискримінацію жінок і чоловіків у рекламі. Про це повідомляють на сайті ГУ Держпроспоживслужби у Черкаській області.

Прийняття законопроєкту дозволяє Держпродспоживслужбі більш ефективно протидіяти дискримінації за ознакою статі. Про це повідомила Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька на своїй сторінці у Facebook.

– Вітаю всіх із прийняттям Верховною Радою законопроєкту 3427, який встановлює ефективні механізми по протидії дискримінаційній рекламі за ознакою статі, – зазначила Владислава Магалецька.

реклама дискримінація
zmina.info

Законопроєктом передбачений захист прав споживачів реклами, посилення відповідальності за порушення та уточнення визначень, яке має допомогти юристам у відстоюванні позицій в суді.

Довідково

До сфери відповідальності Держпродспоживслужби належить, зокрема, захист прав споживачів реклами. За 6 місяців цього року Держпродспоживслужба порушила 67 справ щодо реклами, що порушує етичні, гуманістичні та моральні норми.

Крім того, за півроку прийнято 17 приписів щодо усунення порушень або зупинення такої реклами. На рекламодавців накладено 37 штрафів на суму 146 тисяч гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині підтопило поля та село Хрещатик

У зв’язку з весняним водопіллям оголошено ІІ рівень небезпеки. Унаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ, у верхів’ї Кременчуцького...

На Городищині проведуть в останню путь захисника

Війна відібрала життя військового з Черкащини Олександра Подокоци. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Городищенської міської ради. Олександр Анатолійович Подокоца, який...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x