НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» у насиченому матчі поступаються «Соколам»

«Черкаські Мавпи» у насиченому матчі поступаються «Соколам»

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» відіграли другий матч товариського турніру «Avantazh Cup» у Харкові. Підопічні Максима Міхельсона зазнали поразки від господарів – «Харківських Соколів». Рахунок матчу – 76:79.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Черкаські Мавпи
mavpabasket.com

Зі старту гри команди почали результативну гру, обмінюючись кидками. До середини першої чверті харків’яни налагодили стабільний набір очок і вже відірвалися на відстань 10-ти очок, а згодом ще збільшили відрив – 32:18.

Черкаські Мавпи

На початку другої чверті «Мавпи» скоротили відставання до 9-ти балів, втім ненадовго. «Соколи» продовжували влучати кидки з високим відсотком і пішли на велику перерву за комфортної переваги – 49:33.

Друга половина пройшла під знаком погоні «Мавп» за «Соколами». Поступово підопічні Максима Міхельсона таки почали скорочувати відставання. Зусиллями Ткаченка, Максвелла та інших черкасці дісталися до суперника на відстань 8-ми очок і виграли третю чверть – 63:55.

Черкаські Мавпи

У заключній 10-хвилинці «Мавпи» приголомшили суперника хорошим ривком. Емоційний дальній від Первіса, кілька швидких проривів від Кольченка і Ткаченка – все це дозволило команді скоротити відставання до трьох балів. «Мавпи» до останніх секунд були близькі до того, щоб зрівняти рахунок, втім харків’яни втримали переможний для себе результат – 79:76.

«Харківські Соколи» – «Черкаські Мавпи» – 79:76 (32:18, 17:15, 14:22, 16:21)
ЧМ: Кольченко – 8+6 підб, 5 пер; Ткаченко – 9+5 підб; Конате – 10+7 підб; Бондаренко – 13+4 підб; Токовенко – 4 – старт; Первіс – 16+5 підб; Максвелл – 12+10 підб, 3 перех, 4 блок; Приймак – 4+4 підб;

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» підписали нового форварда.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x