НовиниРозвагиІрина Білик у Черкасах виконає свої найкращі хіти*

Ірина Білик у Черкасах виконає свої найкращі хіти*

-

- Advertisment -

31 липня в Черкасах, на концертній івент-арені SELENA відбудеться виступ чарівної Ірини Білик.

Численні шанувальники довго чекали зустрічі з улюбленою артисткою і ось,нарешті, це станеться. Велика концертна програма – пісні, написані співачкою в різні роки, але об’єднані однією темою – кохання. Адже тільки воно, на думку Ірини, завжди поєднує серця.

Кожна її пісня – стовідсотковий хіт, кліп – маленьке життя, а виступ – аншлаг. «Так просто», «Ти – мій», «А я пливу у човні», «Одинокая» – пісні, з яких розпочиналась музична історія незалежної України та які десятки років потому – близькі кожному!

Першим кроком Ірини до музичної слави стала участь в українському музичному фестивалі «Червона Рута», що відбувся у 1989 році в місті Чернівці. Згодом, вона познайомилася з талановитими музикантами групи «Аякс». Колектив запросив Ірину в новий проєкт «Цей дощ надовго». Саме завдяки цьому гурту Білик і стала зіркою естради.

У 1992 році Ірина відзняла своє перше професійне відео на пісню «Лише твоя». Того ж року вона взяла участь та стала лауреатом міжнародного фестивалю «Пісенний Вернісаж. Нова українська хвиля».

Восени 1995 року Ірина Білик вирушила у перший в історії української популярної музики концертний тур «Нова», в межах якого і відбулося перше велике сольне шоу співачки.

Ірина презентувала кліпи на всі знакові пісні, а їх у відеографії зірки налічується понад 50, включаючи ролики на такі хіти, як «Ми будемо разом», спільні з Ольгою Горбачовою «Не ревную» і «Я люблю його», «Дівчинка», «Любов. Яд» та інші.

Звання народної артистки Ірини Білик присвоїв президент України Віктор Ющенко в 2008 році до Дня Незалежності. У 2011 виконавиця стала переможницею української премії YUNA, як «Краща співачка двадцятиріччя».

Весна 2015 стала для Ірини Білик новим етапом творчості. Співачка зняла першу сольну роботу з новою командою. Кліп «Кричи», режисером, якого став Семен Горов, дуже сподобався шанувальниками, отримав багато позитивних відгуків. Наступну роботу «Туфлі» Ірина презентувала восени 2015 року. Її зйомки відбулися ще в далекому 2006 році. Автором треку стала сама співачка.

Минулого року Ірина Білик відзначила відразу два ювілеї: 50-річчя та 30 років на сцені. Тож цієї суботи, 31 липня, артистка у Черкасах виконає свої найкращі композиції та знані хіти.

Концертна івент-арена «SELENA» – це площа понад 2000 кв.м., високотехнологічна сцена з додатковими екранами для комфортного перегляду з будь-якої точки залу і найголовніше – концерти просто неба, в оточенні неймовірної природи Черкащини.

Локація: концертна івент-арена «SELENA» (с. Свидівок, вул. Дахнівська, 21)

Час: вхід на арену – о 19:00, початок концерту – о 20:00

Квитки – в усіх касах міста від 250 грн. та на сайті.

Інформація подана на правах реклами*

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан запрошують зробити і проїхатися на саморобному тарантасі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x