НовиниЧеркащинаУ Буки заходить перший інвестор: збудують готель для туристів

У Буки заходить перший інвестор: збудують готель для туристів

-

- Advertisment -

Біля Буцького каньйону, який днями столичні журналісти внесли до ТОП-5 місць, що можуть замінити закордонні поїздки, збудують перший готель для туристів. Термін будівництва – два роки. Про це повідомив селищний голова Буків Сергій Залізняк, передає сайт «Укрінформ».

«У порівнянні з минулим роком людей стало трохи менше. Воно й зрозуміло – кордони потихеньку відкриваються й люди виїжджають. Але побільшало іноземних делегацій, які їдуть до нас цілими автобусами. На вихідних був автобус туристів із Англії. Ще раніше приїздила делегація із В’єтнаму. Приїжджають туристи з багатьох країн і навіть із Африки», – розповів Залізняк.

Буцький каньйон

У Буках уже почали встановлювати лави біля наймальовничіших місць. Завезли камінь для облаштування клумб.

«Потихеньку починаємо будувати готель. Уже з’явився інвестор, який виготовляє проєктно-кошторисну документацію на готельно-ресторанний комплекс. Термін будівництва – два роки. Це один із перших наших інвесторів», – додав селищний голова.

Буцький каньйон столичні журналісти сайту «OBOZREVATEL» внесли до ТОП-5 місць України, які можуть замінити закордонні аналоги. Цю місцину ще називають маленькою Швейцарією. Каньйон розташований на річці Гірський Тікич.

Скелясті береги тягнуться на 2,5 кілометри, а в висоту досягають 30 метрів. Тут можна порибалити, покататися на човнах, зайнятися скелелазінням і просто відпочити з наметом. Поруч можна оглянути водоспад Вир, водяний млин XIX століття і навіть український Стоунхендж – залишки старої споруди з великих брил граніту.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Звенигородщини стріляв у кота – на нього відкрили кримінальну справу

Поліція Звенигородщини відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною. Про це пише Поліція Черкащини. Житель села Стеблів із...

Депутат розповів про свою мрію: хоче створити у Черкасах приватний музей книг

Приватний музей книг мріє створити у Черкасах депутат Черкаської міської ради Нарек Казарян. Про це він написав на своїй...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x