НовиниЧеркащинаНа Черкащині обрали найкращого спортсмена місяця

На Черкащині обрали найкращого спортсмена місяця

-

- Advertisment -

Минулого місяця відбулися всеукраїнські та європейські змагання, на яких черкаські спортсмени вибороли призові місця. На звання найкращого спортсмена місяця претендували четверо атлетів: легкоатлети Ростислав Голубович і Олексій Кирилін та боксерки Анастасія Ковальчук і Анастасія Шпанюк.

Про це повідомляє пресслужба Відділення НОК України в Черкаській області.

Експертна комісія проаналізувала досягнення кандидатів та визначила переможця. Найкращою спортсменкою червня стала Анастасія Ковальчук. Відділення НОК України в Черкаській області відзначить Анастасію та її тренера Віктора Петриченка грамотою та грошовою премією.

Майстер спорту України Анастасія Ковальчук взяла участь у чемпіонаті Європи з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років в італійському місті Розетто. Вона виборола бронзову нагороду у ваговій категорії 57 кг. Анастасія – вихованка Черкаської обласної школи вищої спортивної майстерності. Тренує її Віктор Петриченко.

Майстер спорту України Анастасія Шпанюк на чемпіонаті Європи з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років, що відбувся в Італії, виборола третє місце у ваговій категорії 75 кг. Спортсменка – вихованка Черкаської обласної школи вищої спортивної майстерності. Підготував її тренер Андрій Мальований.

Майстер спорту України Олексій Кирилін взяв участь у чемпіонаті України з легкої атлетики серед молоді в місті Бахмут. Він виборов перше місце змагань з метання диска. Олексій – вихованець Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Тренує спортсмена Олександр Іваненко.

Кандидат у майстри спорту України Ростислав Голубович став учасником трьох чемпіонатів, де змагався із бігу на 400 метрів з бар’єрами. На чемпіонаті України з легкої атлетики серед молоді в м. Бахмут здобув перше місце, на чемпіонаті України з легкої атлетики в Луцьку став третім, на чемпіонаті з легкої атлетики серед юніорів у Луцьку виборов перемогу. Ростислав – вихованець Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Тренує спортсмена Олександр Старовойтов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, гравець «Черкаських Мавп» потрапив до складу збірної України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x