НовиниЧеркасиДублери «Черкаських Мавп» провели майстер-клас для школярів

Дублери «Черкаських Мавп» провели майстер-клас для школярів

-

- Advertisment -

На тренування до дублерів «Черкаських Мавп» завітали школярі із 9-ї гімназії. З учнями 5-6 класів займалися головний тренер «Збірної Черкаської області-Черкаських Мавп-2» Георгій Ступенчук, а також гравці Юрій Романовський, Кіріл Крутогуз та Іван Токовенко.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

У Гімназії №9 нині функціонує літній табір для дітей 5-6 класів. Вчора вчителі-куратори привели хлопчиків та дівчаток до ПС «Будівельник». Протягом кількох годин діти мали змогу на власні очі побачити, як займаються кількома видами спорту. Адже окрім баскетболу школярі завітали на секції з боксу та дзюдо.

«Черкаські Мавпи» не вперше займаються із подібними таборами. Загалом клуб чи не найактивніший у роботі з дітьми. Гравці «Мавп» команд Суперліги та Вищої ліги ходять з майстер-класами по школах й інших навчальних закладах. Цього разу дублери провели цікаве тренування з дітьми.

Протягом години баскетболісти запропонували гімназистам різноманітні вправи, в яких відпрацьовували базові елементи баскетболу. Все, звісно, в ігровій формі. Всі були поділені на команди й в змагальному режимі виконували вправи, а згодом випробували себе в естафетах. Наостанок – гра. На весь майданчик команди грали 10 на 10. Капітанами були гравці «Мавп-2».

«Провели цікаво час, пограли в естафети, побігали. Хлопцям сподобалося, дітям також. Намагалися їх розворушити, показати, що баскетбол – це хороший вид спорту, ним варто займатися. Взагалі хотіли заохотити дітей до занять спортом, адже спорт – це здоров’я», – говорить головний тренер «Збірної Черкаської області-Черкаських Мавп-2» Георгій Ступенчук.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Святослав Михайлюк влаштував майстер-клас для юних гімназистів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x