НовиниЧеркасиСтарт плей-оф: «Черкаські Мавпи» на виїзді зіграють з лідером...

Старт плей-оф: «Черкаські Мавпи» на виїзді зіграють з лідером чемпіонату

-

- Advertisment -

Кульмінація сезону в Суперлізі Паріматч стартує вже сьогодні, 12 травня, матчем у Києві. У першій грі плей-оф зіграють «Черкаські Мавпи» та «Київ-Баскет». Серія 1/4 фіналу очікується досить інтригуючою. Попри різний статус суперників – лідер регулярного чемпіонату «Київ-Баскет» проти 8-ої команди ліги – «Черкаських Мавп».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Безперечно, фаворитом серії є «Київ-Баскет». Команда Айнарса Багатскіса потужно пройшла весь регулярний чемпіонат. Кияни з перших турів застовпили за собою перше місце і не відпустили до останньої гри. «Київ-Баскет» тривалий час взагалі не поступався, що свідчить про силу та різнобічність команди. Цього сезону в Києві зібраний досить різний, а разом з тим і варіативний склад – це як сильні українські баскетболісти-гравці збірної України, так і статусні легіонери.

Команда має міцну задню лінію – Янг, Мессі, Мішула, так і хорошу передню – Коренюк, Павлов, Тібодо. Також у складі один із кращих гравців Суперліги останніх років Богдан Близнюк, а поруч з ним інші виконавці. Протягом чемпіонату «Київ-Баскет» демонстрував хорошу стабільність, що і відобразилося на результатах.

«Черкаські Мавпи» навпаки протягом чемпіонату шукали свою стабільність. Команда починала регулярний чемпіонат з показника 0-9. Але поступово підопічні Максима Міхельсона вийшли з цього піке і заслужено пробилися до плей-оф. До цього ще команда додала історичне «срібло» у Кубку України.

Обидві команди ще за кілька тижнів до кінця регулярного чемпіонату забронювали свої місця у турнірній таблиці, тому через матчі поступово готувалися одна до одної. За сезон команди зіграли чотири рази, тричі перемогу святкували кияни, один раз черкасці. Відзначимо, що «Мавпи» здолали «Київ-Баскет» у Києві, і ця перемога була достатньо переконливою. Зараз черкасці підходять до плей-оф у хорошому тонусі. Команда готується дати бій фавориту.

Щодо персоналій, практично на кожній позиції очікуються цікаві дуелі. Серед основних – протистояння центрових збірної України – Дмитро Скапінцев проти Владислава Коренюка, задні лінії Джонс і Янг проти Мессі та Янга, свінгмени Конєв проти Близнюка, форварди Райт проти Павлова. Скрізь є хороші матчапи, за якими буде цікаво спостерігати. Ця серія обіцяє бути насиченою і видовищною. Не пропустіть.

«Зараз починається абсолютно новий турнір. Всі команди рівні. У кожного клубу є в цьому плей-оф шанс дійти до фіналу і стати чемпіоном. Потрібно забути про всі складнощі регулярного чемпіонату і сфокусуватися на найважливішому турнірі. «Київ-Баскет», напевно, найсильніший суперник з можливих. Переможець регулярного чемпіонату. Вони заслужено посіли перше місце, задовго до кінця чемпіонату його забронювали. Просто так цього не буває. Хороша команда з хорошим набором гравців і хорошим тренерським складом. Нам з ними грати нелегко. Всі матчі проти них були дуже складними. Досить варіативна команда. Є класичні центрові і рухливий більш універсальний «великий». Дуже сильна задня лінія. Команда шикарно укомплектована. Відмінні українці і американські легіонери. В «баблі» показали, що «Київ-Баскет» нам по зубах. Тільки в одному домашньому матчі програли без варіантів, коли грали зовсім молодим складом. В інших матчах розуміємо причини поразок. Виправивши помилки, можемо розраховувати на успіх в серії. Хочемо боротися», – повідомляє головний тренер «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон.

Гра відбудеться сьогодні, 12 травня, старт о 19:00 в ПС «Венето». Переглянути поєдинок можна онлайн на: Обозреватель, mavpabasket.com, YouTube, ВІККА (запис).

Як повідомляв сайт vikka.ua, фанатів «Черкаських Мавп» запрошують підтримати команду в столиці.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x