НовиниЧеркасиПротягом тижня «Черкаські Мавпи» проведуть три матчі Суперліги

Протягом тижня «Черкаські Мавпи» проведуть три матчі Суперліги

-

- Advertisment -

Цього тижня «Черкаські Мавпи» проведуть одразу три матчі Суперліги, дублери стартують у плей-оф Вищої ліги, а найменші вихованці зіграють у фіналі ВЮБЛ.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

14 квітня. Суперліга. Запоріжжя
18:00 «Запоріжжя» – «Черкаські Мавпи»

П’яте протистояння цих команд у цьому сезоні. Сезонна серія між «Мавпами» і «Запоріжжям» – 2:2. Команда Валерія Плєханова двічі здолала черкасців у чемпіонаті, «Мавпи» ж переграли суперника в останніх матчах. Найближча гра була досить недавно, 1 квітня підопічні Максима Міхельсона здолали запоріжців у півфіналі Кубка України. Зараз команди з перемінним успіхом грають у чемпіонаті. Тому у Запоріжжі неодмінно очікується цікава гра. Це перший матч у межах насиченого ігрового тижня.

16 квітня. Суперліга. Кам’янське
18:00 «Прометей» – «Черкаські Мавпи»

Гра з одним із найпотужніших клубів Суперліги, принаймні за своїм складом. Днями «Прометей» здійснив гучний трансфер. Команду очолив іменитий тренер Ронен Гінзбург. Чи встигне новий тренер налагодити гру «Прометея» до матчу з «Мавпами» не відомо. У будь-якому разі, гра у Кам’янському для черкасців буде вкрай складною.

15-16 квітня. Вища ліга. Кривий Ріг

«Збірна Черкаської області-Черкаські Мавпи-2» стартує у плей-оф Вищої ліги. Підопічні Георгія Ступенчука у першому раунді зіграють з одним із лідерів паралельної групи – «Кривбасом». Криворізький клуб посів друге місце у своїй групі і є фаворитом не лише цієї пари, а й претендентом на медалі чемпіонату. Перший раунд Вищої ліги проходить до двох перемог. Обидва матчі відбудуться у Кривому розі. Черкасцям буде непросто, втім команда боротиметься за перемогу, незважаючи на силу суперника.

18 квітня. Суперліга. Черкаси
16:00 «Черкаські Мавпи» – «Будівельник»

На завершення баскетбольного тижня «Черкаські Мавпи» повертаються на власний паркет. «Мавпи» на своєму паркеті приймають одного з тіньових претендентів на «золото» в чемпіонаті – «Будівельник». Один із найскладніших суперників для «Мавп». Тричі в чемпіонаті кияни обігрували черкасців і тричі між собою грали різні команди. Однак ще тиждень тому команди зійшлися у фіналі Кубка України, де знову сильнішим виявився «Будівельник». Яким протистояння буде зараз судити складно, адже насичений графік може повпливати на кожну з команд. У будь-якому разі, черкасці дадуть бій супернику.

На жаль, через погіршення епідеміологічної ситуації в Черкаській області, проведення спортивних заходів дозволене за пустих трибун. Таким чином, гра «Мавп» і «Будівельника» у Черкасах пройде без глядачів.

16-18 квітня. Фінал ВЮБЛ-2010. Дніпро

Найменші вихованці приватної баскетбольної школи Михайла Бродського мають нагоду завоювати медалі ВЮБЛ. У своєму дебютному сезоні «Черкаські Мавпи-10» вже вийшли до фінального етапу і забезпечили собі місце у топ-4 чемпіонату. Втім команда Сергія Даценка прагне покращити свій результат і для цього у неї є всі шанси. У Дніпрі команда за коловою системою відіграє три матчі проти команд СДЮСШОР ім. Літвака, Збірної Херсона та СДЮСШОР-5 із Дніпра. Сподіваємося, черкаські юнаки проявлять себе якнайкраще і здобудуть нагороди.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» поступилися «Дніпру».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Платформу під Черкасами хочуть перейменувати на честь острова, де загинули люди

Залізничну платформу, що розташована на дамбі біля Черкас, хочуть перейменувати. Тож замість нинішньої назви 884 км вона може називатися...

Колишньому голові села на Черкащині просять присвоїти звання Героя

Нині триває збір підписів під петицією про присвоєння звання Героя України Степану Педченку. Свого часу він був головою села...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x