Новини на ВІККАВіККА-новиниВлада і профспілки заодно

Влада і профспілки заодно

-

- Advertisment -

Міська влада та профспілкові комітети порозумілися. Приводом для діалогу стала тема реорганізації РЕУ. Незабаром депутати на сесії будуть вирішувати долю ремонтно-експлуатаційних управлінь. Нагадаємо, що міський голова Сергій Одарич замість 7 РЕУ пропонує утворити 3. Вже напередодні сесії міський голова висловив свою позицію щодо статусу та повноважень організацій, які обслуговують житлові будинки.
Сергій Одарич, міський голова: «Вважаю, що стратегічні питання тепло-, водо-, газопостачання повинні контролюватись владою. А послуги утримання будинків можна вирішувати на ринкових засадах».
Сергій Одарич, який ініціює реорганізацію РЕУ, вважає, що скорочення установ не вплине на якість послуг . Крім того, зменшенню штату адмінперсоналу дозволить зекономити кошти. Голова профспілки області Петро Шевченко підтримує нововведення мера за умови збереження робочих місць за простими працівниками.
Петро Шевченко, голова Федерації спілок області: «Ми справді підтримуємо ідею, яку обговорюємо. Якщо за рахунок адміністративних скорочень і якщо це не вплине на якість і фахову підготовку кадрів. До цього потрібно фахово і чітко підійти».
Голова обласної профспілки Петро Шевченко вважає, що надалі дискусійні питання має регулювати Рада соціального діалогу. Аналогічні організації вже діють при ОДА, при міськвиконкомах у Каневі та Умані. У Черкасах Раду соціального діалогу створять вже незабаром.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x