НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» завершують переможну серію, поступившись «Хіміку» (Фото, відео)

«Черкаські Мавпи» завершують переможну серію, поступившись «Хіміку» (Фото, відео)

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» у складному матчі зазнали поразки від «Хіміка». Поступаючись протягом усього матчу, черкасці майже відігралися у четвертій чверті. Але южненці втримали переможний результат – 75:68.

Про це інформує пресслужба БК.

Цупкий та захисний баскетбол запропонували команди одна одній зі старту матчу. «Черкаські Мавпи» у першій чверті за собою вів Кемерон Джонс. Американський захисник був головним постачальником очок команди, здобувши 8 очок. Стартовий період завершився з рекордно низьким рахунком для обох команд – 11:11.

У другій чверті «Хімік» почав все краще себе почувати. Увімкнулися як лідери команди – Нельсон і Салліван, так й інші гравці. «Хімік» поступово почав втікати в рахунку. Так, ще до середини чверті южненці отримали двозначну перевагу. Це все вдалося завдяки хорошій грі в захисті, у черкаських баскетболістів практично нічого не вдавалося в атаці. Лише до кінця чверті гості зуміли зібратися з силами і відігратися з -14 до -8. 32:24 – після першої половини.

У третій чверті ситуація на майданчику кардинально не змінилася. Гравці «Хіміка» навіть зуміли збільшити перевагу до 14-ти очок. Южненці форсували втрати у черкасців і відповідали на це швидкими атаками. Особливо дошкуляли черкаській команді Тайрел Нельсон та Віталій Зотов. У «Черкаських Мавп» кілька кидків влучив Кемерон Янг, але щоб започаткувати ривок його зусиль було замало.

У заключній чверті господарі продовжили гнути свою лінію і в певний момент відірвалися на відстань 20-ти очок. Черкаські баскетболісти боролися до останнього і за три хвилини до завершення чверті здійснили суттєвий ривок і скоротили відставання до 4-ох очок! Героєм цього ривка став Володимир Конєв, який поцілив три триочкових поспіль. Однак на більше у «Мавп» не вистачило часу, «Хімік» таки зумів втримати свою перемогу – 75:68.

Наступні матчі «Мавпи» проведуть також на виїзді, 18 березня матч проти «Дніпра», а 20 проти «Харківських Соколів».

Нагадаємо, що «Черкаські Мавпи» на домашньому паркеті зіграють 27 березня проти «Миколаєва». Квитки вже у продажу. Купити тут!

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» подолали одного з найголовніших своїх суперників під час матчу в Одесі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x