НовиниЧеркащина14 лютого мав повернутись додому: що відомо про загиблого...

14 лютого мав повернутись додому: що відомо про загиблого фронтовика з Черкащини

-

- Advertisment -

24-річного військового Назарія Поліщука поховали 9 лютого у рідному селі Вотилівка, що на Лисянщині. У суботу, 6 лютого, разом зі своїм товаришем черкащанин підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Трагедія трапилась у районі Новомихайлівки на Донбасі.

Що відомо про життя молодого земляка, який кілька років провів на фронті, – інформує OBOZREVATEL.

Прощання з Назарієм. Джерело: Facebook

Назарій Поліщук загинув незадовго до повернення додому. 14 лютого у нього закінчувався контракт. Батьки вже чекали його, готувалися до приїзду.

«Назарій на контракт пішов у 2017 році, сам. Школу закінчив за три роки до цього. Потім трохи навчався і працював. У сусідньому селі в нього була дівчина, у них народилася донька, їй уже 6 років. Але якось у них не склалося, вони розійшлися, зараз його колишня дружина заміжня. Але на похорон у вівторок, 9 лютого, вони приїхала, – розповідають у сільраді. – У Назарія дуже проста сім’я, мама більше вдома, а батько працює на тракторі. Родина багатодітна. У нього ще є старша сестра і три молодших брати».

Останнім часом у Назарія були стосунки з дівчиною із Донецької області на ім’я Вікторія. Вони навіть створили окрему сторінку в соцмережі. Після загибелі Назарія Вікторія написала на своїй сторінці: «Ми тебе ніколи не забудемо».

Facebook Назарія Поліщука

«Сім’я дуже побожна, всі ходять до церкви, Назарій теж ходив. А в школі він був спортсменом. Найкраще грав у футбол, волейбол, баскетбол. Можна сказати, рівних йому не було. Дуже товариський, у нього багато друзів, його всі знали. Зараз майже всі в селі хвилюються через його загибель, батьків дуже шкода»,  – каже один із місцевих жителів, який знав Назарія в школі.

Facebook Назарія Поліщука

Раніше сайт vikka.ua повідомляв про загибель Назарія Поліщука.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x