БлогиОдин тариф скасовано!

Один тариф скасовано!

-

- Advertisment -

Починаючи із січня 2020 року, співвласники багатоповерхових будинків, у будинках яких розміщені індивідуальні теплові пункти (ІТП), встановлені ще у 2013 році КПТМ «Черкаситеплокомуненерго», почали отримувати рахунки – повідомлення про сплату за техобслуговування ІТП.

КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» виставляло рахунки відповідно до рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 19 листопада 2019 року № 1356 «Про встановлення тарифів на обслуговування ІТП в житлових будинках, що перебувають на балансі КПТМ «Черкаситеплокомуненерго».

Позивач у справі, Алла Мишко оскаржила таке рішення у суді. Постановою від 02.02.2021р. у справі № 580/2470/20 Шостим апеляційним судом визнано протиправними та скасовані:

– рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 19 листопада 2019 року № 1356 «Про встановлення тарифів на обслуговування ІТП в житлових будинках, що перебувають на балансі КПТМ «Черкаситеплокомуненерго»;

– рішення Черкаської міської ради від 26 грудня 2019 року за № 2-5573 «Про підтвердження рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 19.11.2019 № 1356 «Про встановлення тарифів на обслуговування ІТП в житлових будинках, що перебувають на балансі КПТМ «Черкаситеплокомуненерго».

Постанова суду набрала законної сили з дати її прийняття (02.02.2021) та може бути оскаржена шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Таким чином, повідомлення, які продовжують надходити за цю послуги співвласникам БКБ, незаконні. Крім того, КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» зобов’язане повернути громадянам раніше сплачені ними кошти.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
- Advertisement -

Черкащан запрошують у Холодний Яр на “Дику гонку” – як це буде? 

18 травня у Холодному Яру відбудеться забіг з перешкодами "Дика Гонка". Усі зібрані кошти буде скеровано на потреби воїнів...

На Черкащині все ще можливі заморозки – Гідрометцентр 

Погоду у місті Черкаси та області формує Скандинавський циклон. Прохолодна температура ще затримається на території регіону, можливі заморозки. Пише...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x