НовиниКриміналУ перший день року на Черкащині трапились дві трагічні...

У перший день року на Черкащині трапились дві трагічні ДТП (Оновлено)

-

- Advertisment -

У першу добу нового року на Черкащині трапилось дві ДТП із загиблими.

Щоправда, подекуди медиків викликали на аварії, у яких буцімто постраждали пішоходи, однак по приїзду бригади на вказаному місці нікого не знаходили, повідомляє пресслужба обласної екстренки.

Трагічна порожньо-транспортна пригода трапилась у Чорнобаї. Там 1 січня по вулиці Центральній поблизу новорічної ялинки збили чоловіка. О 7-й ранку медики, які прибули на виклик, констатували його смерть.

За інформацією ГУНП в Черкаській області, загиблому було 62 роки. Не переконавшись у безпечності, чоловік раптово вийшов на дорогу, що не дало можливості вчасно зреагувати водію.

Правоохоронці встановили, що 57-річний водій автомобіля Dacia Lodgy допустив наїзд на жителя села Богодухівка, який раптово вийшов на проїжджу частину дороги з центральної площі, де встановлено новорічну ялинку.

Зараз слідчі розглядають кримінальне провадження відповідно ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Ще одна фатальна автотроща трапилась на Уманщині. Близько 19:00 поблизу села Гродзеве заштовхнулись два автомобілі. У одному легковику чоловік та жінка перебували у стані стресу. В іншому ж – 36-річного пасажира на передньому сидінні довелось деблокувати рятувальникам. Всю дорогу до лікарні медики намагалися повернути чоловіка до життя, але безуспішно.

Водій цієї автівки не постраждав. Жінку 30-ти років медики доправили до Уманської міської лікарні зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійною раною голови та переломом щелепи. У хлопчика 8-ми років були садна рук. Та пізніше батько таки викликав швидку до дитини ще раз. Але, вирішивши не чекати медиків і не повідомивши про це диспетчера, повіз сина до лікарні сам.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах на 5 років засудили таксиста, який збив на дорозі дідуся з онуками. За два тижні один із хлопчиків помер у лікарні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x