НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» проведуть насичений ігровий тиждень

«Черкаські Мавпи» проведуть насичений ігровий тиждень

-

- Advertisment -

Цього тижня «Черкаські Мавпи» зіграють заключний матч у 2020-му році перед вимушеною паузою в чемпіонаті. Також свої тури проведуть і вихованці баскетбольної школи клубу.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Так, протягом 14-15 та 18-19 грудня у черкаському ПС «Будівельник» відбудуться матчі ВЮБЛ-2008. Дві команди «Черкаських Мавп-08» відіграють свої перші матчі у новому сезоні ВЮБЛ. На власному паркеті черкасці зіграють із командами з Одеси та Южного.

Вже у п’ятницю, 18 грудня, у Черкасах відбудеться гра головної команди «Черкаських Мавп». О 16:00 наші хлопці зустрінуть на власному паркеті «Прометей».

Завершують календарний рік «Черкаські Мавпи» матчем із грізним суперником. «Прометей» – серед фаворитів цьогорічного чемпіонату. Команда з Кам’янського йде в сезоні на третьому місці. У «Прометеї» зірковий склад – на кожній позиції або зіркові американці, або гравці збірної України. Втім «Черкаські Мавпи» у першому турі нав’язали бій суперникові, незважаючи на обмежений склад. Зараз же черкасці можуть розраховувати на ширшу ротацію, в останніх матчах якісно відпрацювали лідери. Тому з «Прометеєм» буде боротьба. Повболівати за команду можна буде онлайн.

«Венето-Черкаси-06» готуються до свого другого туру в чемпіонаті. Команда Олени Фатнєвої їде до Житомира, де зіграє 18-19 грудня два матчі з командами «Рівненщина» та «Кобри». Після першого туру черкаська команда має показник 1-1. Для того щоб виходити у плей-оф «Венето-Черкаси» потрібно перемагати, аби посідати вище місце.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дублери «Черкаських Мавп» нав’язали бій лідеру Вищої ліги, втім поступилися.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x