НовиниЧеркаси«Не кидайте звинувачення, а дивіться на себе»: черкаський депутат...

«Не кидайте звинувачення, а дивіться на себе»: черкаський депутат про обрання виконкому та нових заступників

-

- Advertisment -

Не давати особистих оцінок і не проектувати свої страхи та бажання на інших. З такою порадою для нових депутатів звернувся на сесійному засіданні голова фракції від «ЄС» Сергій Кудактін.

Про це повідомляє кореспондент сайту vikka.ua.

«Коли ви говорите «хто і навіщо подає кандидатуру на заступників, виконком», то я вам скажу – вийдіть на вулицю і кожен другий черкасець вам скаже, що ви сюди обралися депутатом, щоб пиляти бюджети. Я маю надію, що через 5 років, коли закінчиться каденція, ми з вами покажемо таку ефективність роботи, що хоча б половина з цих людей потім сказали, що вони помилялися – сказав під час виступу депутат.

Він також додав, що саме на засіданні сесії чинні депутати розподіляють бюджет і саме за ними кінцеве рішення, а не за заступниками мера чи членами виконкому. Кожен може проголосувати «за» чи «проти» того чи іншого питання, це його особистий вибір.

«Ми заявляємо офіційно, що не бачимо себе ні в якій більшості, коаліції чи інше. Ми не будемо підтримувати тих кандидатів і тих проросійських сил, про які всі сьогодні говорять. Ми завжди за місто і за його розвиток. Тому, коли ви кидаєтеся звинуваченнями, що «хтось, когось, кудись делегує, щоб щось там для себе робить», то подивіться спочатку на себе в дзеркало. Це я вам від себе раджу – підкреслив Сергій Кудактін.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаська міська рада сформувала склад депутатських фракцій.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x