НовиниЗдоров'яЗа добу на Черкащині виявили понад 200 осіб з...

За добу на Черкащині виявили понад 200 осіб з коронавірусом

-

- Advertisment -

Із початку пандемії в Черкаській області зареєстровано 9153 випадки коронавірусу. На сьогодні перебуває на лікуванні 1055 осіб.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook повідомила очільниця Управління охорони здоров’я Черкаської ОДА Лариса Кошова.

За минулу добу обласний лабораторний центр здійснив 928 ПЛР-досліджень, із яких позитивних виявилися 205. Коронавірус підтвердили у 41 жителя м. Черкаси, 37 – у Черкаському районі, по 13 – м. Канів та у Звенигородському районі, 12 – у Сміли. Також по 10 осіб захворіли у Смілянському та Драбівському районах, по 8 – в Золотоноші та на Тальнівщині, по 7 – у Золотоніському та Шполянському районах.

Додамо, що коронавірус також виявили ще у 6 жителів Городищенського району, п’ятьох уманців, по чотири хворих додалося в Катеринопільському, Лисянському, Христинівському та Уманському районах. Три нові випадки підтвердили на Монастирищині, по два – у міста Ватутіне, в Корсунь-Шевченківському та Маньківському районах. По одному новому хворому додалося на Жашківщині, Канівщині та Чорнобаївщині.

Отримують лікування в умовах стаціонару 352 пацієнти. 350 із них мають ускладнення у виді пневмонії. На апараті ШВЛ – 12 осіб. Ще 40 осіб госпіталізовано до лікувальних закладів із попередньо підтвердженим діагнозом.

На амбулаторному лікуванні вдома під наглядом сімейних лікарів перебуває 703 пацієнти. Одужало 8014 жителів області (+161 особа за добу). Летальних випадків – 84.

Заповненість ліжок у закладах охорони здоров’я, відведених для лікування пацієнтів із підтвердженим діагнозом коронавірус, становить 57,6%. Загальна кількість ліжок – 647.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах облаштують тимчасовий госпіталь для хворих на COVID-19.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані провели в останню путь молодшого сержанта

Жителі Уманської громади провели в останню путь воїна-захисника - Сергія Олександровича Дахова. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина...

В Умані водійка Lexus сплутала педалі та знесла паркан

Водійка автомобіля Lexus не впоралася з керуванням, в результаті чого зіткнулася з металевим парканом. Про це повідомляє Уманське районне...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x