НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» вирушили на гру до столиці

«Черкаські Мавпи» вирушили на гру до столиці

-

- Advertisment -

Черговий виїзний матч «Черкаські Мавпи» проведуть у Києві, де зустрінуться з відродженим «Будівельником». Обидві команди напряму зіштовхнулися з вірусом COVID-19. Склади будуть не оптимальні, тому на майданчику очікується рівна боротьба.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

«Черкаські Мавпи» після хвилі зараження поступово почали повертатися, лідери команди вже грають і набирають форму. Однак днями коронавірус підхопив Максим Міхельсон. Головний тренер запевнив, що команда боротиметься за перемогу, попри все.

mavpabasket.com

У «Будівельнику» зараз виник спалах зараження. Позитивні тести здали одразу четверо основних гравців і головний тренер команди Вальдемарас Хомічюс. Відповідно на майданчику очікується протистояння асистентів – Леоніда Яйла і Миколи Кірсанова.

«Будівельник» пізніше увійшов у сезон. Команда лише набирала свої кондиції, хоча у складі чимало досвідчених українських баскетболістів та якісних американців. Кияни здобули одну перемогу над «Одесою», в інших матчах поступалися «Дніпру», «Харківським Соколам» і «Миколаєву». На матчі з «Мавпами» у «Будівельника» будуть відсутні Реджі Джонсон, Гейб Дево, Сергій Горбенко та Андрій Кожемякін. Втім команда очікує вихід на майданчик зіркового захисника Стівена Буртта, якого клуб нещодавно підписав.

У «Мавп» склад близький до оптимального. Головна проблема – відсутність основних перших номерів. Ще чотири тижні поза грою буде Кемерон Джонс, також травмований Нікіта Руслов, у Сергія Попова COVID. Решта гравців поступово набирає форму, втім стан далекий від оптимального. У будь-якому, разі попри всі проблеми, кожна з команд вже демонструвала хороше налаштування на боротьбу у кожному матчі. Так буде і цього разу.

Гра відбудеться уже сьогодні, 31 жовтня, о 16:00 у столичному ПС «Венето». Онлайн за грою можна поспостерігати на ObozTV, YouTube, а також переглянути запис на «ВІККА».

Як повідомляв сайт vikka.ua, у головного тренера «Черкаських Мавп» виявили коронавірус.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Депутат розповів про свою мрію: хоче створити у Черкасах приватний музей книг

Приватний музей книг мріє створити у Черкасах депутат Черкаської міської ради Нарек Казарян. Про це він написав на своїй...

“Дорожники” Черкащини вигадали нову схему проведення тендерів на утримання доріг?

Мільйони гривень віддали без конкурсів після того, як у тендерах публікували спотворені документи. Служба автомобільних доріг у Черкаській області...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x