НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» у суперматчі поступилися «Дніпру»

«Черкаські Мавпи» у суперматчі поступилися «Дніпру»

-

- Advertisment -

38 очок від Олександра Кобця не врятували «Черкаських Мавп» від поразки у грі з «Дніпром». Черкасці провели потужний поєдинок, втім поступилися чинному чемпіону з рахунком 85:78.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

Вкрай обмежений склад для «Мавп» на цьому турі був ще більш урізаним. Після гри із «Харківськими Соколами» ушкодження отримав Сеад Хаджифейзович. Тому проти чинного чемпіона вийшло лише 8 баскетболістів черкаської команди. Незважаючи на це, «Мавпи» з перших хвилин приголомшили дніпрян своїм ривком. Олександр Кобець і компанія здійснили ривок 7:0 і загалом домінували у стартовому періоді. Якісний захист, швидкий напад і чудова реалізація від Кобця – це дозволило «Мавпам» отримати перевагу у 13 очок. Втім поступово дніпряни налагодили свій напад і до кінця періоду дещо скоротили – 18:21.

У другому періоді баскетболісти «Дніпра» вирівняли гру і вийшли вперед. Поступово свою гру знайшли Дугат і Террелл. Втім перевага господарів не була значною. «Мавпи» трималися на відстані однієї-двох атак. Продовжив вести за собою Олександр Кобець, який не давав «Дніпру» відірватися. У підсумку, 42:37.

Перестрілка від Кобця і Терелла стала окрасою матчу. Американець поцілив кілька хороших триочкових, які дозволяли господарям лідирувати. Для черкасців прикрий епізод стався на початку чверті. Дуже швидко п’ять фолів отримав Сергій Попов і «Мавпи» лишилися без стартового першого номера. Втім резервісти черкаської команди нічим не поступалися іменитому суперникові й не давали «Дніпру» відриватися в рахунку. А кінцівка чверті була за черкасцями. Сергій Скіра зробив кілька важливих підбирань, як в нападі, так і захисті, а в останній атаці команди реалізував 2+1 і дозволив «Мавпам» лідирувати – 56:59.

У четвертому періоді Кобець, який практично всю гру провів без замін, продовжив «творити дива». Черкаський баскетболіст влучав видовищні кидки то через Тимофеєнка, то через Дугата. Він і далі тягнув на своїх плечах команду, але за дві хвилини до кінця отримав п’ятий фол і достроково завершив матч. Без нього черкасці не зуміли дотиснути суперника. У підсумку «Дніпро» краще провів останні хвилини і довів гру до перемоги – 85:78.

Олександр Кобець став рекордсменом цього сезону Суперліги Паріматч. Наш баскетболіст здобув 38 очок (11-23 з гри, 5-11 триочкові, 11-12 штрафні) та зробив 8 підбирань, 2 перехоплення, 1 передачу та 1 блок-шот, рейтинг ефективності – 31.

Після цього матчу «Черкаські Мавпи» повертаються додому. 16 та 18 жовтня «Мавпи» проведуть перші матчі у рідних стінах.

16 жовтня команда зіграє з «Київ-Баскетом», 18-го жовтня із «Тернополем». Квитки тут.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Володимир Конєв – новий капітан «Черкаських Мавп».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x