НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» у напруженому матчі поступилися «Хіміку» (Фото)

«Черкаські Мавпи» у напруженому матчі поступилися «Хіміку» (Фото)

-

- Advertisment -

У межах підготовки до нового сезону Суперліги Парі-Матч «Мавпи» у рідних стінах відіграли контрольний матч із «Хіміком».

У результативному протистоянні перемогу здобула южненська команда – 92:96, інформує пресслужба БК.

Заключна гра серії спарингів у Черкасах завершувалася протистоянням «Мавп» і «Хіміка». Підопічні Віталія Степановського одразу заволоділи ініціативою в матчі. Южненці чітко діяли в захисті й переважали черкаську команду в атаці. Особливо «Мавпам» докучав бігмен «Хіміка» Тайрелл Нельсон, котрий ще в першій чверті набрав 10 очок, переграючи у фарбі Дмитра Скапінцева й Ігоря Сергеєва. Гості швидко втекли на відстань 14-ти балів.

У другій чверті гості знову почали втікати в рахунку. Продовжив стабільний набір очок Нельсон, до якого долучалися Салліван та Шевченко. У певний момент перевага «Хіміка» сягнула 18-ти очок, однак в кінцівці періоді «Мавпи» відіграли чітко в захисті. Кілька емоційних епізодів від Сеада Хаджифейзовича зарядили команду і до великої перерви «Мавпи» скоротили відставання до 11-ти балів – 41:52.

Втім справжній камбек «Мавпи» почали сворювати вже у другій половині зустрічі. Команда зібралася, в першу чергу в захисті. Це додало гравцям впевненості, тому поступово команда почала зменшувати відставання. У четвертій чверті «Мавпи» за собою вели Конєв і Лакі Джонс, зусиллями котрих черкасці взагалі вийшли вперед.

Кінцівка вже мала напружений характер. Гості знову почали відриватися на комфортну відстань. Особливо докучав Нельсон, котрий провів феномальний матч – 39 очок + 5 підбирань. Намагаючись закрити лідерів суперника, у «Мавп» швидко став перебір як командних, так і індивідуальних фолів. Достроково матч завершили Бондаренко, Дзюба та Кобець. А Сеад Хаджифейзович в одному з моментів отримав розсічення брови й також не зміг дограти матч. Баскетболістові мають накласти шви.

«Мавпи» до останніх секунд мали шанс на перемогу, втім гравці «Хіміка» краще відхазищалися, а в атаці реалізували свої штрані кидки. Як результат – 92:96, непроста перемога южненців.

Черкаські Мавпи – Хімік – 92:96 (15:29, 26:23, 28:23, 23:21)

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» в контрольному матчі поступилися «Тернополю».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x