НовиниХудожній фільм «Черкаси» виходить онлайн

Художній фільм «Черкаси» виходить онлайн

-

- Advertisment -

Воєнна екшн-драма «Черкаси» стає доступною в мережі Інтернет. З вересня стрічка розміщується на легальних онлайн-сервісах.

Про це інформує пресслужба Держкіно України.

В лютому цього року в кінотеатрах країни демонструвався художній повнометражний фільм «Черкаси», створений компанією MKK Film Service за підтримки Державного агентства України з питань кіно. У стрічці розповідається про тритижневий опір команди однойменного морського тральщика під час подій в Криму 2014-го року. Проте через пандемію коронавірусу прокат «Черкас» був перерваний, і лише в липні, після послаблення карантину, кінотеатральні покази фільму були поновлені.

Однак закінченням кінотеатральних показів життєвий цикл «Черкас» не завершився. В перший місяць осені ця воєнна екшн-драма стає доступною для перегляду на популярних онлайн-платформах, які набувають все більшої актуальності в карантинних реаліях. 1 вересня стрічку можна придбати на необмежений термін на MEGOGO, SWEET.TV, OLL.TV. З 15 вересня за сплату певної суми та в межах встановленого терміну фільм можна буде переглянути на VOLIA, 1+1 VIDEO, Takflix, MEGOGO, SWEET.TV та OLL.TV.

Як повідомляв сайт vikka.ua, фільм про перемогу над Росією, у якому головну роль зіграла черкащанка-парамедик, претендує на “європейський Оскар”.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x