НовиниПолітикаУ Черкасах провели опитування щодо політичної ситуації в місті

У Черкасах провели опитування щодо політичної ситуації в місті

-

- Advertisment -
shostka.info

Результати опитування, проведеного Громадською організацією «Правовий Моніторинг» протягом 17-22 серпня 2020 року серед жителів Черкас методом телефонного опитування, продемонстрували, що черкасці краще оцінюють місцевий стан справ, аніж загальну ситуацію в країні.

Про це пише «Рідний край».

Так, лише 20% вважають, що країна рухається у правильному напрямку, 65% – протилежної думки. Натомість 22% оцінюють стан справ у місті як правильний, 62% – як неправильний.

14% опитаних відмінно, або ж добре оцінюють в цілому роботу Анатолія Бондаренка на посаді мера Черкас. 29% поставили задовільні оцінки, 42% – погано.

12% вважають, що ситуація у Черкасах за час перебування Анатолія Бондаренка на посаді мера покращилася. 20% не побачили жодних змін. А 45% вважають, що вона погіршилася. У порівнянні з кінцем минулого року кількість тих, хто побачив позитивні зміни за час перебування мера Бондаренка на посаді, зменшилась.

67% опитаних, оцінюючи власне ставлення до епідемії коронавірусу, зазначили, що більше бояться економічних наслідків цієї кризи для своєї родини, аніж можливості захворіти. 29% натомість більше бояться захворювання, аніж економічних наслідків.

11% відмінно або ж добре оцінили роботу Анатолія Бондаренка у подоланні кризи коронавірусу. 28% – задовільно, 35% – погано. Роботу президента Володимира Зеленського у цій сфері на добре та відмінно оцінили 26%, на задовільно – 34%, погано – 37% опитаних черкащан.

Лідерами електорального рейтингу політичних сил на виборах до міськради є партії партія «Слуга народу» з результатом 19,8%. За партію «Опозиційна платформа – За життя» проголосували б 18,3% таких опитаних, за «Європейську солідарність» віддали б голоси 10.2% тих, хто визначився та має намір голосувати, за партію «Батьківщина» – 6,7%. Iншi партiї не долають 5% бар’єр, так за партію «Голос» – 3,6%, партію «Сила і честь» – 3,0%, партію «Свобода» – 2,5%. Рейтинг інших політичних сил – менше 2%. Не визначилися близько 11% опитаних.

З серпня минулого року рейтинг партії «Слуга народу» має стабільну негативну динаміку, рейтинги партій «Опозиційна платформа – За життя» та «Європейська солідарність» мають позитивну динаміку.

Аудиторія: мешканці міста Черкаси від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Метод опитування: CATI (computer-assisted telephone interviews – телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%. Терміни проведення: 17-22 серпня 2020 р.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Ботнар-старший таємно придбав червоний «Мерседес», на якому розсікає його невістка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах чоловік вбив знайомого, якого запросив пожити до себе

Прокурори направили до суду обвинувальний акт стосовно жителя Черкас, який вбив свого знайомого. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної...

На Черкащині браконьєр наловив риби майже на мільйон гривень

Учора черкаський водний патруль виявив незаконний вилов риби на прибережній смузі річки Сула поблизу села Кліщинці. Про це повідомляє...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x