БлогиЧого боїться клан Тимошенко?

Чого боїться клан Тимошенко?

-

- Advertisment -

Сьогодні вночі Юлія Тимошенко вибухнула погрозами на адресу Служби Безпеки України і української влади в цілому, коментуючи нічний інцидент в аеропорту "Бориспіль", в якому був тимчасово затриманий до огляду глава київської регіональної парторганізації "Батьківщина" Костянтин Бондарєв "невідомими особами".

Тимошенко заговорила про політичні репресії, напевно, маючи на увазі "репресії" проти бізнес-партнера своєї сім'ї Бондарєва, в офісі у якого налічує 20 відділень ломбардів, що належать Тимошенко.

Так. Прописані ломбарди за адресою вул. Героїв Севастополя 48, оф. 207.

У цій будівлі знаходиться і офіс Київського обласного відділення "Батьківщини", головою якої й є той самий екс-нардеп, керівник "Батьківщини" Костянтин Бондарєв.

Сама будівля належить компанії, яка пов’язана з іменем Бондарєва.

Це той самий Бондарєв, який проходить у кримінальній справі про несанкціоноване фінансування партії Тимошенко, історію якого розслідували "ЧЕСНО" та активісти партії Бориспільського району.

Як повідомлялося раніше, в березні минулого року рух "ЧЕСНО" оприлюднив розслідування щодо партії "Батьківщина", в якому йшлося про те, що партія задекларувала 7500 000 грн. пожертв від громадян, але часто фальсифікує походження цих коштів.

За всіма цими махінаціями стоїть той самий "репресований" Бондарєв і його банк "Велес".

Іншими словами, "репресований невідомими" Бондарєв є фінансовим кардиналом партії і сім'ї Тимошенко, і, судячи з усього, поліції, при всьому бажанні керівництва МВС, не вдасться допомогти Тимошенко і загальмувати дане розслідування, яке може стосуватися й дуже темних фінансових махінацій Бондарєва й Тимошенко, яка і приїхала вночі в "Бориспіль" рятувати свій "гаманець".

Коротше кажучи, друзі мої хороші, в цій партії, як і в самому клані Тимошенко, аферист на аферисті сидить і аферистом поганяє.

У Президенти, говорите? Угу. Зараз! Максимум – наглядачами в Качанівку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Павло Нусс
Павло Нусс
Політичний аналітик
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x