БлогиПро переможний старт Кубку FIBA

Про переможний старт Кубку FIBA

-

- Advertisment -

Перемога – це завжди добре.

Але якістю гри я не задоволений. На майданчику було багато сумбуру, особливо в першій половині. Неякісна робота в захисті, багато невиправданих, можна навіть сказати, безглуздих рішень. Хоч цьому і існує досить логічне пояснення. Всі ми розуміємо що нам не вдалося провести повноцінної передсезонної підготовки. Це пов'язано з багатьма факторами. По-перше,нас просто вибили з ритму травми наших гравців, в зв'язку з цим практично до виїзду в Норвегію команда не мала повноцінних тренувань з можливістю якісно попрацювати 5х5. Другий момент – це звичайно наша участь з Кобцем і Конєвим в іграх та підготовці національної збірної України. Як не крути, але для того щоб команда розуміла, чула і виконувала настанови тренера, тренер повинен бути з командою в період підготовки, а не зустрічатися з командою в аеропорту, як це сталося зараз у нас.

Але нічого не поробиш і ми розуміли й десь очікували ті проблеми з якими ми зустрілися сьогодні в першій половині.Частину з них нам вдалося вирішити в по перерві, частину веземо з собою в Черкаси і спробуємо на скільки це можливо виправити щось за одне тренування, перед першою грою Суперкубку. Якщо хоч в деяких моментах нам вдасться вирішити проблеми – буде добре!

Поки що я дуже стурбований тим що побачив. Серйозності цій ситуації додає той момент, що у нас зараз немає ігор за рахунок яких ми можемо розігратися, пропустити через себе помилки і виправити їх як це буває зазвичай на початку регулярного чемпіонату. Ми, натомість, маємо одні з найважливіших матчів в сезоні в яких не можна оступатися: це ігри кваліфікації Єврокубку та матчі Суперкубку України.

Залишається тільки сподіватися, що хлопці це розуміють і всі недоліки, що стосуються взаєморозуміння на майданчику зможуть компенсувати працьовитістю, самовіддачею і концентрацією.

Що стосується мандражу, то звичайно що він був присутній! Ви подивіться на наш склад.З одного боку наш клуб може пишається цим складом, тому що в першій після десятирічної перерви грі в Єврокубку наш ростер складався рівно на половину з вихованців клубу! 6 гравців пройшли підготовку в нашій школі! Звичайно, це їх перший досвід в європейському клубному баскетболі, звичайно вони хвилювалися і це нормально! Нормально, що хвилювалися і досвідчені гравці, кожен з них розуміє всю відповідальність яка лежить на їх плечах. При цьому з наших досвідчених хлопців досвід міжнародних змагань на клубному рівні є тільки у Конєва і Кольченка. При цьому Кольченко грає не до кінця відновившись після операції на ахілі, яку йому довелося перенести після збірної влітку. Чумаков вийшов в першому офіційному матчі після серйозної травми і пропуску минулого сезону… Але я радий, що хлопці в другій половині впоралися з хвилюванням і змогли грати вже з більш холодними головами. Тепер залишилося крок за кроком налагодити взаєморозуміння і зміст гри. Звичайно розуміємо, що для цього потрібен час, якого у нас, на жаль, немає.

Дещо псує гарний настрій після перемоги той факт що Янг і Липовцев отримали травми, але в той же час тішить те що ми не помилилися в цих хлопцях, обидва отримали пошкодження при яких могли відмовитися виходити на майданчик і ні хто б їм слова не сказав. Але обидва самі проявили бажання і показали свій характер.Як і Саша Кольченко, якому б ще по хорошому треба би лікуватися, а не бігати на майданчику! Вітаємо вболівальників і керівництво клубу з першою перемогою в Єврокубку після такої тривалої перерви! Ну а нашого капітана вітаємо з Днем народження!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Максим Міхельсон
Максим Міхельсон
Головний тренер БК "Черкаські Мавпи"
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x