БлогиТеракти у Франції. Уроки для України

Теракти у Франції. Уроки для України

-

- Advertisment -

Жахливі теракти в Парижі сколихнули світ. Всеукраїнське об'єднання "Свобода" висловлює щирі співчуття французькій нації з приводу численних жертв внаслідок атаки терористів.

Перше, що впало в очі під час огляду нічних новин, – це миттєва і професійна реакція французької влади: запровадити надзвичайний стан по всій країні, закрити кордони, задіяти регулярну армію. І жодних перемовин і угод із терористами. Президент Олланд не став збирати "самміти", "контактні групи", чекати "порад" країн-партнерів, а сам взяв на себе відповідальність і ухвалив єдине правильне рішення.

Саме так мала зробити й українська влада ще на самому початку російської агресії щодо України.

Натомість, керівники нашої держави розпочали перемовини з країною-агресором та її посібниками, уклали зрадницькі Мінські угоди, за якими терористи мають бути амністовані, а новообрана "влада" сепаратистів разом із "народними прокурорами, суддями та поліцейськими", яка буде утримуватися коштом українців, отримує імунітет на 5 років. І все це ще хочуть узаконити змінами до Конституції!

"Свобода" вкотре нагадує про ті кроки, які має негайно здійснити чинна влада для перемоги над агресором і встановлення конституційного порядку на всій території держави:

– запровадити воєнний стан на території Донецької, Луганської областей та АР Крим;

– закрити контрольований Україною кордон із Росією;

– змінити формат міжнародних перемовин із "нормандського" (економічні партнери Путіна проти України) на "будапештський" (друзі України і гаранти її безпеки проти Путіна);

– припинити будь-які економічні відносини з окупованими територіями до часу їхнього повного визволення від російських окупантів;

– блокувати окуповані території силами правоохоронних органів та Збройних Сил України, а не тільки громадськості;

– запровадити нові посилені санкції проти конкретних осіб і російських компаній;

– закликати західних союзників посилювати санкції проти Росії до моменту звільнення окупованих територій – Донбасу та Криму – й виплати компенсацій за воєнні злочини.

Це актуально сьогодні, коли терористи знову активізувалися і обстрілюють позиції українського війська по всій лінії фронту.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олег Тягнибок
Олег Тягнибок
Голова ВО "Свобода"
- Advertisement -

Богослужіння в Черкаській області пройшли без інцидентів

Майже 150 тисяч місцевих мешканців взяли участь у святкуванні Великодня. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області. Забезпечення безпеки...

Платформу під Черкасами хочуть перейменувати на честь острова, де загинули люди

Залізничну платформу, що розташована на дамбі біля Черкас, хочуть перейменувати. Тож замість нинішньої назви 884 км вона може називатися...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x