НовиниЧеркащинаНавіть не думав про інші клуби, хотів залишитися в...

Навіть не думав про інші клуби, хотів залишитися в "Мавпах", – Сеад Хаджифейзович

-

- Advertisment -

Лідер "Черкаських Мавп" Сеад Хаджифейзович нещодавно продовжив контракт із клубом. Минулого сезону форвард став одним із найкращих баскетболістів Суперліги.

Своїми ігровими і людськими якостями Сеад швидко закохав у себе черкаських уболівальників баскетболу. Нині Сеад знаходиться у Сербії та неабияк сумує за Черкасами, інформує пресслужба БК.

Радий, що повернешся в Черкаси?

Так, я відчував себе добре в цьому клубі і місті під час гри в минулому році. Я навіть не вів переговори з іншими командами. З самого початку я хотів поговорити з "Мавпами" про продовження контракту. У підсумку все закінчилося добре.

Що стало вирішальним фактором при виборі команди на наступний сезон?

Одна з головних причин – те, що я побачив, що "Черкаські Мавпи" – добре організований клуб. Всі домовленості, які ми мали, були виконані. Мені подобаються люди, які працюють в клубі. Хлопці та тренери в команді прекрасні. Особистісні фактори дуже важливі для мене. А в Черкасах з цим дуже добре.

Команда зберегла на наступний сезон Конєва, Попова і Руслов. Задоволений, що хлопці залишаються?

Я бачив, що вони залишилися в команді. Я радий за них. Ми знаходимося в постійному контакті. Я радий, що ми будемо грати разом ще один сезон. Вони хороші люди, гравці. У нас були чудові взаємини, тому з нетерпінням чекаю на роботу з ними.

Кого із гравців минулорічного складу би залишити і на цей?

Я хотів би бачити якомога більше гравців з минулого сезону. Але я не вирішую це.

У "Черкаських Мавп" достатньо продуктивна баскетбольна школа. Чимало вихованців клубу отримують більше шансів в основній команді. Ти готовий стати для них не тільки партнером по команді, а й учителем?

Звичайно. Я готовий допомогти молодим гравцям в будь-який час. Я знаю, як багато значить підтримка старшого товариша по команді для молодого гравця. У Черкасах є хороші молоді гравці. Я можу вільно сказати, серед кращих у всій лізі. Я впевнений, що вони це доведуть в найближчі роки. Добре, що тренер Максим Міхельсон дає шанс молодим гравцям і вірить в них.

Як думаєш, якими якостями повинен володіти молодий баскетболіст, щоб мати шанси стати гравцем Суперліги?

Найважливіше для молодого гравця – любити те, що він робить, мати трудову етику, любити тренуватися, працювати над собою в усіх областях, не тільки на баскетбольному майданчику, а й поза майданчиком. Вірити в те, що він робить, бути наполегливим і терплячим. Чекати на слушну нагоду заявити про себе і використати її найкращим чином.

Ти без баскетболу вже більше трьох місяців. Скучив за грою?

Я дуже сумую за баскетболом. Такої довгої паузи ще ніколи не було в моєму житті. Вже більше трьох місяців ми без баскетболу. Складно.

Як тренуєшся зараз? Як в Сербії з карантином? Можна займатися в залах?

Я бачив, що "Мавпи" провели збір у червні. Я теж почав тренуватися з м'ячем. Теж ходжу до зали. Хоча в останні дні ситуація з вірусом в моїй країні погіршилася, уряд хоче відновити жорсткий карантин, який скасували 2 місяці тому. Але я продовжую готуватися до сезону і не можу дочекатися початку тренування команди.

Як проводиш літо? Чим займаєшся у відпустці?

Я проводжу літо зі своєю сім'єю. Я нікуди не виїжджав. Ситуація специфічна, коронавірус порушив мої літні плани. Через таку ситуацію в світі краще бути вдома одному. Я подорожую по своїй країні з друзями.

За Черкасами скучив?

Найбільше мені не вистачає тусуватися з хлопцями з команди і звичайно ж скучив за грузинським рестораном.

Коли плануєш прилетіти до Черкас? Які очікування від перших зборів?

Я не знаю, коли я поїду в Черкаси. Я чекаю, коли клуб оголосить план першого збору і перших тренувань. Я сподіваюся, що це буде в першій половині серпня.

Найголовніше, щоб бути здоровим. Я впевнений, що ми будемо грати в хороший баскетбол. Я думаю, що це буде хороша комбінація молодих і досвідчених гравців. Командний дух повинен бути на найвищому рівні, щоб мотивувати нас і підштовхнути нас до якісних результатів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, троє гравців "Черкаських Мавп" потрапили до збірної України U-20.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квадроцикл, криптовалюта, автомобілі: що задекларували черкаські депутати від «ЄС»

Земельні ділянки, автомобілі, криптовалюта, квадроцикл, зарплати і доходи від бізнесу. Що задекларували  черкаські депутати із фракції “Європейська Солідарність“ у...

Депутат із Черкащини заявив, що тарифи на електроенергію зростуть: якою буде ціна

З 1 червня тарифи на електроенергію для населення, ймовірно, зростуть до 4,5-5 грн/кВт. Зараз в уряді активно обговорюють це...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x