НовиниЧеркащина"І лікарів вам викличемо": черкаський депутат звернувся до міського...

"І лікарів вам викличемо": черкаський депутат звернувся до міського голови щодо переобрання голови бюджетної комісії

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської міської ради від Партії вільних демократів Олександр Згіблов звернувся до мера із проханням позбавити "батьківщинівця" Юрія Тренкіна повноважень голови бюджетної комісії. Відповідне депутатське звернення він зачитав у сесійній залі 21 березня, передає кореспондент vikka.ua.

 "Ставимо вас до відома, що ваш однопартієць, член партії "Батьківщина", депутат міської ради і по сумісництву голова штабу Юлії Тимошенко пан Тренкін наживається на міському бюджеті і має у своєму активі три підозри від прокуратури Черкаської області. Його звинувачують у несплаті податків на суму 4,6 млн. грн. і привласнені бюджетних коштів на суму 1,8 млн. грн.", − повідомив Олександр Згіблов.

Він також додав, що правоохоронцями наразі розглядається іще кілька справ, де фігурує Юрій Тренкін. Незважаючи на це, він є головою депутатської комісії з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, дерегуляції, бюджету, фінансів, тарифів та регуляторної політики. Тобто одночасно він впливає на розподілення бюджетних коштів і активно освоює їх.

"Фірми, пов’язані із депутатом, неякісно ремонтують об’єкти комунальної власності, постачають дорогі продукти харчування в садочки і школи Черкас, викуповують за безцінь муніципальні приміщення, ведуть незаконне будівництво СТО. Загалом за нашими підрахунками через фірми Тренкіна за три роки пройшло понад 220 млн. грн. бюджетних коштів. Кримінальна діяльність пана Тренкіна кидає тінь на весь депутатський корпус", − підсумував "вільнодемократівець.

Тож Олександр Згіблов запропонував винести на розгляд міськради проект рішення про переобрання голови депутатської комісії з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, дерегуляції, бюджету, фінансів, тарифів та регуляторної політики Юрія Тренкіна та його звільнення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкаській міськраді змінився голова лічильної комісії.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x