НовиниЧеркащинаНа Черкащині всі новоутворені ОВК розпочали свою роботу вчасно...

На Черкащині всі новоутворені ОВК розпочали свою роботу вчасно (ФОТО)

-

- Advertisment -

Усі сім окружних виборчих комісій на Черкащині провели перше засідання вчасно. На всіх засіданнях, що відбулися 11 квітня, зібрався кворум, повідомляє ОПОРА.

На перших засіданнях п’ятьох окружних виборчих комісій зібралися всі чотирнадцять членів ОВК, ще на двох ОВК 195 та №199 були присутні по дванадцять членів комісій. З усіма відсутніми вдалося зв’язатися. Члени ОВК №195 пояснили свою відсутність поважними особистими причинами, відсутні представники окружної виборчої комісії №199 – послалися на хворобу.

На ОВК №194, 196, 197, 198 та 200 прийшли всі 14 членів комісій.  Як повідомляють спостерігачі ОПОРИ, всі засідання пройшли спокійно і згідно з календарним планом.

Члени комісій прийняли присягу, а також ухвалили інші питання порядку денного, як-от: затвердження календарного плану, графіку чергувань, розподілення обов’язків між членами ОВК та затвердження списку найманих працівників.

"Хочеться нагадати, що члени комісій зобов’язані дотримувати Конституції при підготовці та проведенні виборів, окрім того, виконувати рішення виборчої комісії та обов'язки, покладені на них згідно з їхнім розподілом у комісії. Наголошую, члену виборчої комісії під час виконання своїх обов'язків забороняється агітувати, а також публічно оцінювати діяльність кандидатів на пост Президента України та суб'єктів виборчого процесу", – зазначив координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Черкаській області Захар Колісніченко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкащан лишилося кілька днів на зміну місця голосування.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

У Черкасах зупинили водія на розбитому авто, який нервував

Днями, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, що у Черкасах, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Peugeot, в якого були наявні зовнішні пошкодження....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x