НовиниЧеркащина"Зараз у Черкасах влади немає", – Олександр Радуцький

"Зараз у Черкасах влади немає", – Олександр Радуцький

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький і досі не отримав відповіді на 10 запитань, які поставив на сесії 8 квітня міському голові Анатолію Бондаренку. У програмі телеканалу "ВІККА" "Вечірній прайм" обранець заявив, що зворотної реакції і не очікує, адже зараз у Черкасах влади немає.

"Так сталось, що міського голову, як Піноккіо в мультфільмі, підвісили на цвях. І в ролі Карабаса-Барабаса виступає заступник міського голови Юрій Ботнар від ВО "Свобода". Він зараз керує містом за рахунок тих 5 депутатів, які були відкликані. Якщо Бондаренко їх втратить, то втратить і більшість у міській раді. Тому йому доводиться виконувати всі умови, які висуває Ботнар", – пояснює Радуцький.

На прикладі транспортного колапсу обранець нагадує жителям Черкас, чим місту обертається головування "свободівця". Каже, що за час незалежності України не було жодного разу, щоб у місті зупинявся транспорт.

"Мені дуже шкода, що влади у Черкасах зараз немає, а міський голова почав ховатися, як страус: не приходити на сесію під час виступу депутатів-опозиціонерів, – зазначає Олександр Радуцький. – Коли звертався я й інші обранці, мера не було. Він сидів у той час у себе в кабінеті, дивився в монітор і чекав, коли всі виступлять".

Нагадаємо, з питань до мера Олександр Радуцький розпочав сесійне засідання. У зверненні пригадав міському голові і необачні висловлювання, і вчинки його соратників, і своєрідну кадрову політику. Детальніше – за посиланням та на відео.

Як повідомляв сайт vikka.ua, виконком алярмово збільшив бюджет Черкас на понад 3,5 мільйони гривень.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x