НовиниЧеркащинаЧеркаські депутати оскаржуватимуть рішення виконкому про єдиного управителя

Черкаські депутати оскаржуватимуть рішення виконкому про єдиного управителя

-

- Advertisment -

"Вільні демократи" оскаржуватимуть ранкове рішення виконкому про єдиного управителя. Про це повідомляє прес-служба партії.

"Відбувся простий "договорняк". Ймовірно, це рішення коштувало кілька мільйонів", − прокоментував результати конкурсу на управителя багатоповерхових будинків лідер Партії вільних демократів, голова фракції ПВД у міській раді Олександр Згіблов.

Він також зазначив, що виконавчий комітет на чолі з мером Анатолієм Бондаренком віддав понад 800 багатоповерхових будинків, які раніше обслуговували СУБи, одному монополісту − ТОВ "Сантехбудконструкція".

"За цим підприємством "стоїть" Андрій Бортник, у минулому кандидат в міські голови від партії "Укроп". Перед тим компанія Бортника виграла конкурс на вивезення негабаритного сміття на 10 років. Введення монополіста – це зруйнування конкуренції", − вважає Олександр Згіблов.

"Вільнодемократівець" вважає, жителі Черкас не лише отримають єдиного управителя, але й збільшені у два рази тарифи на квартплату.

"По-перше, ми відмінятимемо рішення виконкому на сесії. Готуємо проект рішення. По-друге, звертатимемося в Антимонопольний комітет, бо це вже порушення закону про конкуренцію. Третє − звертатимемося в прокуратуру. Я підозрюю, що завівши приватну компанію, мер Бондаренко і його команда "замітають" корупційні сліди в СУБах, які контролювали останні три роки", − зазначив Олександр Згіблов.

Альтернативою для управляючої компанії "вільнодемократівець" бачить лише створення ОСББ. То ж депутати Партії готові допомагати ініціативним групам створювати в своїх будинках об’єднання співвласників.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаської "Дирекції парків" – новий очільник.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані провели в останню путь молодшого сержанта

Жителі Уманської громади провели в останню путь воїна-захисника - Сергія Олександровича Дахова. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина...

В Умані водійка Lexus сплутала педалі та знесла паркан

Водійка автомобіля Lexus не впоралася з керуванням, в результаті чого зіткнулася з металевим парканом. Про це повідомляє Уманське районне...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x