НовиниЧеркащинаНа гравців "Черкаських Мавп" чекає насичений баскетбольний тиждень

На гравців "Черкаських Мавп" чекає насичений баскетбольний тиждень

-

- Advertisment -

Цього тижня баскетбольна родина "Черкаських Мавп" розпорошується по різних містах, де проведе матчі своїх чемпіонатів. Про це повідомляє пресслужба БК.

Так, 7 листопада "Черкаські Мавпи" зіграють на виїзді з МБК "Миколаїв". Після серії домашніх матчів "Черкаські Мавпи" знову вирушають на виїзд. Минулого тижня черкасці потішили своїх уболівальників яскравою грою.

Підопічні Максима Міхельсона переграли одного із найбільш грізних суперників – "Прометей". Пізніше провели видовищний матч із "Запоріжжям". Зараз "Мавпи" їдуть в гості до одного з аутсайдерів чемпіонату. "Миколаїв" поки здобув лише одну перемогу у шести матчах, тому вдома команда прагнутиме виграти ще раз. Для черкасців, які попри поразку "Запоріжжю", зараз перебувають у гарному тонусі, це хороший виклик. До Миколаєва "Мавпи" їдуть виключно за перемогою.

З 7 по 10 листопада в Одесі стартує ВЮБЛ-08. Одна з наймолодших команд баскетбольної школи "Черкаських Мавп" проведе вже свій другий тур чемпіонату України. Віце-чемпіони минулорічного сезону близько місяця тому відіграли тур у Харкові, де здобули дві перемоги у чотирьох матчах. Амбітна команда Василя Івлєва і Максима Міхельсона прагне покращувати свою гру у кожному турі та досягати максимального результату. В Одесі буде непросто, але юні "Мавпи" готові до цього.

З 8 по 10 листопада у Києві відбудеться ВЮБЛ-04. "Черкаські Мавпи-ОСДЮСШОР" готуються до чергового непростого туру Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. Хлопці Олександра Лашко у першому турі здобули одну перемогу у трьох матчах. Втім тоді черкасці продемонстрували свою міць і перспективу.

Відзначимо, що це достатньо атлетична команда баскетбольної школи. У першому турі гравці "Мавп" домінували на щитах із кожним суперником, центрові команди робили по 20 підбирань. Очікуємо на таку ж потужну гру і в наступних турах.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-2" здобувають першу перемогу в сезоні.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині шахрай видурив у людей понад 170 тисяч гривень і втік за кордон

До суду скерували обвинувальний акт проти чоловіка, який разом із поплічниками шахрайським шляхом заволодів коштами громадян на суму понад...

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x