НовиниЧеркащинаВиклик в один клік: на Черкащині розпочинає роботу мобільний...

Виклик в один клік: на Черкащині розпочинає роботу мобільний додаток "My Pol" (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Черкащина – 17 область країни, де запрацює мобільний додаток "My Pol". Відтепер громадяни зможуть в один клік викликати поліцію. Це дозволить покращити комунікацію між громадянами і органами поліції та зменшить час реагування правоохоронців на повідомлення громадян, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Додаток презентували 18 вересня в обласному управлінні Нацполіції. У випадках надзвичайних ситуацій він допоможе викликати поліцію за допомогою смартфону.

Як розповів заступник керівника проекту "My Pol" Микита Стецюк, Черкащина стала вже 17-ю областю України, де запрацював даний мобільний додаток, а до кінця поточного року він функціонуватиме по всій країні. Кожен, хто зареєструється в мобільному додатку "Мy Pol" зможе швидко викликати поліцію в разі потреби, натисканням  лише однієї кнопки завдяки функції "SOS". Це дозволить оперативно розкривати злочини та рятувати людське життя завдяки оперативному прибуттю поліції за викликом людини, яка потрапила в критичну ситуацію.

Користувач мобільного додатку може відправляти в поліцію фото з місця скоєння правопорушення. Також громадяни зможуть отримувати від поліції сповіщення щодо оперативної ситуації в області, оцінювати роботу поліцейського, переглядати карту з адресами відділів поліції, новини тощо.

На даний час проводяться заключні налаштування для стабільної роботи додатку "My Pol", в повній мірі на території Черкащини він запрацює 20 жовтня цього року. Додаток можна завантажити на платформах Play Market та App Store.

Як повідомляв сайт vikka.ua, з'явились подробиці зґвалтування 11-річної тальнівчанки.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!       

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Звенигородщини стріляв у кота – на нього відкрили кримінальну справу

Поліція Звенигородщини відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною. Про це пише Поліція Черкащини. Житель села Стеблів із...

Депутат розповів про свою мрію: хоче створити у Черкасах приватний музей книг

Приватний музей книг мріє створити у Черкасах депутат Черкаської міської ради Нарек Казарян. Про це він написав на своїй...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x