НовиниЧеркащинаСміляни вкотре можуть залишитися без газу

Сміляни вкотре можуть залишитися без газу

-

- Advertisment -

Комунальному підприємству "Смілакомунтеплоенерго" збираються вкотре відключити газ через заборгованість. Про це пише "Сміла.ua".

Однак новий директор КП "Смілакомунтеплоенерго" Станіслав Голубець розповів, що ситуація на комунальному підприємстві не така вже й страшна, як її малюють. КП нормально працює, робота повністю налагоджена.

"За час своєї попередньої роботи при владі, мені вже доводилося витягувати це підприємство з таких же боргів, як сьогодні, я вже виводив це КП із кризи", − розповів на нараді Станіслав Голубець.

Він нагадав, що коли працював на посаді заступника міського голови, тоді вдалося побудувати ще одну котельню, відремонтувати 6 кілометрів тепломереж, написати програму розвитку теплопостачання м. Сміла до 2017 року, яка була визнана найкращою в Україні.

Потім у Смілі настала епоха ТОВ " Сміла Енергоінвест". І ось тепер знову доводиться рятувати КП "Смілакомунтеплоенерго" від фінансової кризи і розбалансування систем. Проте це реально зробити, реально відновити у Смілі централізоване опалення. Директор КП "Смілакомунтеплоенерго" Станіслав Голубець націлений відновлювати ЦО і категорично проти дозволів на індивідуальне опалення.

Однак у соцмережах поширили доручення від ПАТ "Черкасигаз" про відключення КП від газопостачання та пломбування апаратури. Наразі борг комунального підприємства складає майже 95 млн. грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці почали отримувати платіжки за тепло за новими тарифами.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x