НовиниЧеркащинаНа Черкащині бригади енергетиків змагаються за звання найкращих (ФОТО)

На Черкащині бригади енергетиків змагаються за звання найкращих (ФОТО)

-

- Advertisment -

22 травня стартували огляди-конкурси бригад розподільних мереж та оперативно-виїзних бригад ПАТ "Черкасиобленерго". Переможець отримає новий автомобіль. Територіально-регіональні змагання будуть проводитись у трьох регіонах: Лівобережному, Правобережному і Уманському. Попередній відбір команд відбувся у кожному РЕМ окремо. Першим проведення оглядів-конкурсів розпочав Лівобережний регіон. Відкрив змагання голова правління ПАТ "Черкасиобленерго". Про це повідомляє прес-служба ПАТ.

"Бажаю всім районам електромереж показати гарні результати. Адже це – прекрасні змагання, які допомагають самовдосконалюватись, надають можливість працівникам компанії підтримувати високий рівень знань. Дані змагання – це показник нашої готовності до виконання будь-яких викликів. Для нас головне, щоб ви вертались живими та здоровими у свої родини. Пам’ятайте, що вас чекають діти, батьки, дружини. Учасникам бажаю показати якнайкращі результати. Бажаю всім успіху на змаганнях. І нехай переможе найсильніший", – наголосив Олег Самчук.

Конкурс проходив на учбовому полігоні Мошнівської дільниці Черкаського РЕМ. Змагалися бригади Черкаського, Драбівського, Золотоніського, Канівського, Чигиринського, Чорнобаївського та Черкаського міського районів електромереж.

У результаті напруженої, але чесної боротьби, перше місце здобула бригада Черкаського міського РЕМ, а друге – бригада Золотоніського РЕМ. Обидві команди будуть брати участь у підсумкових змаганнях.

Участь у подібних оглядах беру далеко не перший раз. Це дуже корисний і потрібний захід. По-перше, люди трішки відволікаються від буднів, наводять лад у своїх головах. І, окрім того, обмін досвідом – це надзвичайно важливо та корисно. Проведення кожного огляду покращує якість роботи енергетиків, – сказала провідний інженер ОВП Черкаського міського РЕМ Ірина Гончарова.

Найближчим часом проведуть змагання бригад Правобережного і Уманського регіонів.

У фіналі за право першості боротимуться шість команд, які здобудуть перші і другі місця під час територіально-регіональних змагань.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський "Азот" виплатить енергетикам борг за сім з половиною років.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x