НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" здобули важливу перемогу над "Миколаєвом" (ФОТО, ВІДЕО)

"Черкаські Мавпи" здобули важливу перемогу над "Миколаєвом" (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

12 січня на домашньому паркеті "Черкаські Мавпи" ефектно виграли у результативній грі проти "Миколаєва" – 101:94. Про це йдеться на сайті "Мавп".

Команди провели рівну та результативну першу половину. Господарі левову долю очок набирали, атакуючи з трисекудної, набравши до великої перерви 30 балів з 48 саме з фарби. Миколаївці, в свою чергу, мали перевагу на щитах, за рахунок чого набирали більше очок другого шансу, але 9 втрат за першу половину не дозволили команді Віталія Чернія виграти відрізок до великої перерви.

У третій чверті команди обмінялися ривками: спочатку "Мавпи" відірвалися на 10-очкову дистанцію, після чого вдалий відрізок провели гості, які вирівняли рахунок перед заключною чвертю, у якій доля матчу і вирішувалась. 

Ключовий відрізок матчу краще провели господарі, які, набравши 36 очок за заключну чверть, зуміли усе ж таки дотиснути корабелів і вперше в сезоні перемогти вдома. Команда Максима Міхельсона перервала серію з п’яти поспіль поразок, перемігши "Миколаїв" із рахунком 101:94.

У кінцівці вів за собою черкасців розігруючий Брендон Янг, який став найкращим гравцем матчу: в активі американця 26 очок (8/11 двоочкових, 2/3 триочкових, 4/5 штрафних), 5 передач, 2 підбирання та 1 перехоплення (РЕ +30). У гостей відмінно у гру з лави увійшов Сергій Попов, який набрав 24 очка (4/7 двоочкових, 2/4 триочкових, 10/10 штрафних), зробив 8 передач та 1 перехоплення (РЕ +28).

"Мавпи", які здобули лише свою третю перемогу в сезоні, свій наступний матч проведуть 18 січня на виїзді проти "Хіміка", а "Миколаїв" 17 січня зіграє проти харківського "Політехніка" в Южному.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" у результативному матчі поступилися "Запоріжжю".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x