Новини на ВІККАВіККА-новиниДитяча міська лікарня отримала подарунок

Дитяча міська лікарня отримала подарунок

-

- Advertisment -

Напередодні професійного свята міські та обласні владці не лише привітали медиків словесно, а й допомогли фінансово. Владні подарунки отримала Дитяча міська лікарня, точніше – тамтешній харчоблок. Востаннє там робили ремонт чотирнадцять років тому. З обладнанням теж неабиякі проблеми. Разом місто та область віднайшли кошти і на перше, і на друге. Подробиці – у сюжеті Вікторії Курченко.

Зі стін сиплеться, шви тріщать, а стеля цвіте. Це харчоблок дитячої міської лікарні. Приміщення бачило ремонт чотирнадцять років тому. Проблеми тут і з обладнанням. Щось постійно виходить із ладу. На нове коштів бракує.
Тетяна Сотула, шеф-кухар харчоблоку: «Обладнання поновлювали частково, не все відразу. Ви ж розумієте, наскільки давали коштів – наскільки й поновлювали».
Місяць тому в харчоблоку побував губернатор. Був шокований настільки, що пообіцяв виправити ситуацію. І вдруге до лікарні приїхав не з порожніми руками.
Сергій Тулуб, голова Черкаської ОДА: «Ті зобов’язання, які я взяв особисто, як губернатор, з ремонту відділень – ми вже заклали ці кошти в бюджеті. І ми це в цьому році виконаємо».
У тандемі місто та область знайшли сімсот тисяч гривень на ремонт харчоблоку. А спонсори профінансували закупівлю нового обладнання на сімдесят тисяч гривень. Частково його вже привезли. Губернатор пообіцяв знайти спонсорів і на закупівлю меблів для лікарні та м’якого інвентарю.

Користуючись нагодою, обласні та міські владці привітали медпрацівників із прийдешнім професійним святом. Бажали усіляких гараздів та наснаги у роботі. Наскільки вона тут складна – не з чуток знає директор Департаменту охорони здоров’я міськвиконкому.
Олег Стадник, директор департаменту охорони здоров’я МВК: «Я гордився, горджуся і, напевно, все життя буду гордитися тим, що я теж вихідец із педіатрійної когорти. Я поряд з вами 20 років лікував дітей. Я знаю, наскільки тут вища міра відповідальності».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Богослужіння в Черкаській області пройшли без інцидентів

Майже 150 тисяч місцевих мешканців взяли участь у святкуванні Великодня. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області. Забезпечення безпеки...

Платформу під Черкасами хочуть перейменувати на честь острова, де загинули люди

Залізничну платформу, що розташована на дамбі біля Черкас, хочуть перейменувати. Тож замість нинішньої назви 884 км вона може називатися...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x