Новини на ВІККАВіККА-новиниНайкращі журналісти-2010

Найкращі журналісти-2010

-

- Advertisment -

У Черкасах визначили переможців обласного творчого конкурсу, що проходив серед журналістів. Участь у цьому творчому змаганні взяли медійники з усієї Черкащини. Конкурс проходив за багатьма номінаціями, а тому розкрити свої творчі таланти мали змогу чимало журналістів. Утім, перемогу здобували лише найкращі. Телерадіокомпанія «ВІККА» також не залишилась без нагород. Деталі – у наступному сюжеті.

Журналістів Черкащини зустрічають урочисто. Напередодні свого професійного свята журналісти з’їхалися до Черкас із усієї області. Вони привітали один одного зі святом та взяли участь в урочистій церемонії нагородження переможців обласного творчого конкурсу.
Сергій Тулуб, голова Черкаської ОДА: «Щиросердно вітаю Вас, працівників масової інформації, з вашим професійним святом».
Відразу після привітань – святковий концерт.
Найголовніша частина заходу – оголошення переможців обласного журналістського конкурсу. У ньому – декілька номінацій: «Громадське суспільство», «Горизонти економіки», «Моя земля», «Родина». Загалом близько десяти напрямів. Утім, нагороди дісталися лише найкращим. Телерадіокомпанія «ВІККА» теж не пасла задніх. Так, перше місце у номінації конкурсу «Родина» дісталось журналістці Юлії Кропиві за програму «Невигадані історії». Герої її програми – багатодітна родина Ковпачів.

Друге почесне місце дісталось керівнику програми «Село і люди» Галині Культенко.
Багато років поспіль програма «Село і люди» висвітлює проблеми черкаської глибинки.
За словами керівника програми, здобути перемогу у цьогорічному конкурсі вдалося лише завдяки спільній праці творчого колективу.
Галина Культенко, керівник програми «Село і люди»: «Перш за все, я вдячна колективу, який працював над програмою «Село і люди», адже завдяки йому ми здобули таку нагороду».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Черкаські піротехніки розміновують деокуповані території (ВІДЕО) 

Черкаські піротехніки продовжують розміновувати деокуповані території Херсонської та Миколаївської областей від вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляють на сторінці Обласного...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x