НовиниЧеркащинаНа центральних телеканалах покажуть повну версію фільму про Канів...

На центральних телеканалах покажуть повну версію фільму про Канів (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

26 грудня у Каневі презентували повну версію фільму, створеного в рамках проекту "7 чудес України: історичні міста і містечка". Захід відбувся у міській раді, глядачами стали представники громади Канева, місцеві історики, краєзнавці. Про це інформує "Рідна Черкащина".

"Ми керувалися таким принципом – кожен фільм проекту першою має побачити громада міста, а потім відео вже вийдуть на телеканалах країни", – сказав під час презентації фільму організатор проекту "7 чудес України: історичні міста і містечка" Микола Томенко.

Він також зазначив, що найближчим часом увесь цикл фільмів покажуть на каналі ZIK. "Стрічка про Канів буде першою", – додав Микола Томенко.

Зазначимо, ці пізнавальні відео присвячені 10 містам-переможцям останнього етапу акції фонду "Рідна країна" "7 чудес України: історичні міста та містечка": Бердянську (Запорізька обл.), Білій Церкві (Київська обл.), Галичу (Івано-Франківська обл.), Диканьці (Полтавська обл.), Каневу (Черкаська обл.), Ніжину (Чернігівська обл.), Хусту (Закарпатська обл.), а також – Бердичеву (Житомирська обл.), Жовкві (Львівська обл.) та Теребовлі (Тернопільська обл.). Хронометраж кожної серії – 18-20 хвилин.

Раніше на українських телеканалах транслювалися короткі версії цих фільмів. До вашої уваги – скорочений варіант стрічки про Канів:

Як повідомляв сайт vikka.ua, про черкаські заводи відзняли документальний фільм.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Черкаські піротехніки розміновують деокуповані території (ВІДЕО) 

Черкаські піротехніки продовжують розміновувати деокуповані території Херсонської та Миколаївської областей від вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляють на сторінці Обласного...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x