НовиниСпортЧеркащанин зіграв весілля на фронті: молодят поєднав бронежилет (ФОТО)

Черкащанин зіграв весілля на фронті: молодят поєднав бронежилет (ФОТО)

-

- Advertisment -

Прес-група штабу АТО випадково натрапила на молодят. Чигиринець Олександр та львів’янка Василина. Він – водій санітарного автомобіля механізованої бригади, вона – медсестра у складі мобільного шпиталю. Про це повідомляє 24 канал.

Він не раз привозив для неї роботу, морально важку і криваву роботу. Дівчина щоразу приймала поранених. Перекидалась слівцем із Сашком, і вони розходились по своїх світах. Як завше буває, ці дві долі поєднав випадок, а точніше – бронежилет.

"Зазвичай просто віталися, банальне "привіт", "па-па". А коли Сашко довго не приїжджав, то відчуття було двояке. Зізнаюсь, хотілося щоб приїздив частіше, та з іншого боку, розуміла, приїде – знову привезе поранених. Це так важко… Так і приїхав: змучений, брудний у "броніку" з автоматом. Побачив мене, зрадів, і кинувся обніматись. Перечепився, і під вагою того бронежилета ми попадали на землю, наші погляди зустрілися… і все, весілля", – розповідає Василина.

Кілька санітарних автомобілів, прикрашені кульками і надутими медичними рукавичками везли наречених вулицями Авдіївки – кількасот метрів від місця реєстрації до – частини.

За цим неординарним дійством спостерігали мешканці містечка. Хтось махав руками, хтось вітав посмішками, а одна бабця навіть заплакала.

Того сонячного дня вперше за кілька місяців був справжній день тиші. Після двох нічних обстрілів у зоні АТО, бойовики жодного разу не застосували зброю у світлу пору доби. У цьому присутній певний символізм і для новоспечених молодят, які планують у мирний час відгуляти справжнє гучне українське весілля.

Як повідомляв сайт vikka.ua, втративши руку й ногу на війні, атовець із Черкащини пробіг 10-кілометровий марафон.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x