НовиниЧеркащинаАдвокат Полякова пояснив, чому нардеп відмовляється носити електронний браслет

Адвокат Полякова пояснив, чому нардеп відмовляється носити електронний браслет

-

- Advertisment -

Адвокат Денис Овчаров заявив, що носіння браслета стеження залежить від доброї волі підозрюваного, а якщо НАБУ не згодна, то потрібно вибрати інший запобіжний захід.

Адвокати фігуранта "бурштинової справи", народного депутата Максима Полякова, який підозрюється у хабарництві, повідомили в Нацполіцію, що їхній підзахисний не збирається вдягати і носити електронний браслет стеження. За твердженням адвокатів, це судове рішення виконанню не підлягає "через його неконституційність".

У САП повідомили, що детективи Національного антикорупційного бюро викликали Полякова 22 липня в Нацполіцію Черкаської області – за місцем зазначеного проживання, щоб надіти на нього електронний браслет, але той не прийшов і на зв'язок не виходить.

Сам же Максим Поляков запевняє, що правоохоронні органи ще не робили спроб надіти на нього електронний браслет стеження.

Чому Максим Поляков відмовляється виконати рішення суду, в ефірі радіостанції "Голос Столиці" прокоментував адвокат Денис Овчаров.

– Річ у тому, що немає механізму примусу у вигляді одягання браслета стеження. Тому на сьогоднішній день це право: хочу – одягаю, хочу – не одягаю. Якщо ви не згодні, а НАБУ вважає, що не виконується рішення суду, за це передбачена подальша процедура, в тому числі і клопотання про зміну запобіжного заходу, в тому числі й порушення питання у ВРУ, щоб була знята депутатська недоторканність, і порушувалося питання про інший запобіжний захід.

Як повідомляв сайт vikka.ua, частина міських обранців вимагає скасувати детальний план забудови набережної.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x