Новини на ВІККАВіККА-новиниУ що та за що одягались цьогорічні випускники

У що та за що одягались цьогорічні випускники

-

- Advertisment -

Вдягтись не лише красиво та стильно, але й практично – такий був вибір цьогорічних випускників. Та навіть відійшовши від пафосу та надмірного гламуру, одягтись на випускне свято виявилось справою не з дешевих. Тож, святкування випускного все одно добряче вдарило по батьківських кишенях. Яке вбрання було у цьогорічних черкаських випускників та у яку копієчку влетів випускний їхнім батькам – знають наші кореспонденти.

Цього року за новими правилами випускний одинадцятикласники святкували відразу після свята останнього дзвоника. Решта було традиційним: випускники пройшлися святковою ходою головною вулицею міста, отримали вітання від вчителів, батьків, друзів і чиновників.
Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «Дорогі друзі, сьогодні ви такі красиві, розумні, гарні. Сьогодні вами пишаються не лише ваші батьки та вчителі – вами пишається рідне місто».
До свого випускного одинадцятикласники готувалися заздалегідь. Цього року на його підготовку пішло більше і часу, і коштів. Одні в пошуках вбрання штурмували ринки, інші – блукали просторами мережі інтернет і сторінками модних глянцевих журналів.
Світлана, випускниця: «В интернете искала, и так уже было расстроилась…Но тут зашла в магазин, увидела платье и поняла: все – мое».

Сергій, випускник: «Я его выбирал долгое время. Ездил в Киев несколько раз – подбирал цвет, фасон и купил его».
Аби вдягти дитину у всю цю красу, батькам довелося цього року викласти в середньому від 1500 до 10 тисяч гривень. Батьки юнаків могли трохи зекономити. Адже одягти парадний костюм можна було і на свято останнього дзвоника, і на випускний. Та все одно задоволення виявилось не з дешевих.
Олена, мама випускника: «С мальчиками тоже нелегко. Но тот, кто любит своего ребенка, тот сделает все для него».
У середньому на юнака батьки витратили більше двох тисяч гривень.
Валентина, мама випускника: «Тисячі три. Повністю і туфлі, і костюм, і краватка – все».
Сергій, випускник: «Где-то полторы-две».
А ось, щоб вдягти випускницю батькам довелося викласти не менше трьох тисяч гривень. Дехто навіть в таку суму не вкладався.
Ольга, випускниця: «Більше 5 тисяч».
Дарина, випускниця: «Это платье я покупала в Америке. Я долго искала, но нашла и осталась очень довольна своим выбором».
Вбрання цьогорічних черкаських випускників вкотре довели: грошей на випускний бал батьки не шкодували. Адже це свято запам’ятається дітям на все життя.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

На Черкащині виявили браконьєра, який наловив риби на більш ніж пів мільйона гривень

Під час патрулювання прибережної зони річки Сула, у межах села Кліщинці, водний патруль виявив чоловіка, який здійснював незаконний вилов...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x