НовиниОсвітаУ Черкасах до Дня святого Миколая зібрали понад 100...

У Черкасах до Дня святого Миколая зібрали понад 100 тисяч гривень для поранених військових

-

- Advertisment -

Підбито підсумки благодійної акції «Стань Святим Миколаєм для поранених Захисників». Про це інформує департамент соціальної політики Черкаської міської ради.

У рамках акції «Стань Святим Миколаєм для поранених Захисників» у місті провели благодійні ярмарки. Підопічні та працівники соціальної галузі, учні та викладачі закладів професійно-технічної освіти продавали виготовлені вручну вироби та смаколики.

Крім того, кожен охочий міг перерахувати кошти на рахунок нашого партнера Громадська Організація «Україна НА ЧАСІ» – Spotlight on Ukrainе .

У підсумку акції було зібрано 103 356 гривень. За ці кошти організатори придбали і передали для захисників теплі світшоти, футболки і солодощі.

«Ця акція стала ще одним свідченням того, що, об’єднавшись усією громадою, ми можемо і повинні робити якомога більше добрих справ і приносити користь тим, хто цього потребує. Пишаюся нашими людьми!», – сказав міський голова Анатолій Бондаренко.

«Дякуємо всім, хто долучився до організації, проведення акції чи брав участь у цих заходах, донатив кошти. Дякуємо медичним працівникам, які лікують і допомагають відновлювати здоров’я нашим воїнам. Хай Святий Миколай захищає наших воїнів і допоможе здійснити найзаповітніше бажання всіх українців – здобути Перемогу і мир», – прокоментувала заступниця міського голови, кураторка галузі Марина Гаркава.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У поминальні дні на Черкащині біля кладовищ патрулюватимуть поліцейські

Під час проведення поминальних днів у Черкаській області правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок. Зокрема поблизу кладовищ чергуватимуть посилені патрулі. Про це...

На Черкащині встановили пам’ятник білорусу, який загинув за Україну

Пам’ятник на честь білоруського героя, який пожертвував життям за Україну, встановлено у Тальному. Про це повідомляє Тальнівська міська рада...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x